X

Η Μιράντα Πατέρα σε πάρτι που τραγούδησε ο γαμπρός της, Κωνσταντίνος Αργυρός

Η κομψή εμφάνιση της μητέρας της Αλεξάνδρας Νίκα

Γράφει: TheToc team

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός τραγούδησε ζωντανά στο μεγάλο πάρτι που δόθηκε στο Εcali Club από τη Μαριάννα Κούρκουλου Λάτση και το φιλοζωικό σωματείο που έχει ιδρύσει, "Save A Greek Stray". O δημοφιλής τραγουδιστής ξεσήκωσε τους καλεσμένους του πάρτι με τις μεγάλες επιτυχίες του και την ενέργειά του επί σκηνής. Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν η μητέρα της συντρόφου του Αλεξάνδρα Νίκα, Μιράντα Πατέρα που φωτογραφήθηκε κομψή και χαμογελαστή στον χώρο του πάρτι.

Η Μιράντα Πατέρα φορούσε ένα εμπριμέ αέρινο τοπ που συνδύασε με ένα μαύρο παντελόνι και ανέδειξε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

ΝΑΤΑΣΑ ΑΡΓΥΡΟΥΔΑΚΗ, ΜΙΡΑΝΤΑ ΠΑΤΕΡΑ

Η Save a Greek Stray, που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση, δραστηριοποιείται εδώ και 12 χρόνια, υλοποιώντας σημαντικά προγράμματα για τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων, τη φροντίδα και την προστασία τους, την ιαματική ζωοφιλία και τη διάδοση της φιλοζωίας μέσω ενημέρωσης και εκπαίδευσης.

Η Αλεξάνδρα Νίκα δεν εμφανίστηκε στο πάρτι, προφανώς θέλησε να μείνει στο σπίτι, κοντά στον τριών μηνών γιο τους, Βασίλη.