X

Η Μισέλ Ομπάμα έγινε σχεδιάστρια μόδας για καλό σκοπό-δείτε τη συλλογή της

Η Μισέλ Ομπάμα αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο πάθη της (τη μόδα και τη φιλανθρωπία) για να βοηθήσει κορίτσια σε όλο τον κόσμο να πάνε στο σχολείο.

Γράφει: TheToc team

Η αίσθηση του στιλ της Μισέλ Ομπάμα είναι γνωστή και έχει κερδίσει ιδιαίτερα θετικές κριτικές. Αλλά η Πρώτη Κυρία της Αμερικής, ή FLOTUS αν προτιμάτε, δεν είναι απλά μια γυναίκα που αγαπά τη μόδα.

Πάνω από όλα είναι φιλάνθρωπος και αποφάσισε να συνδυάσει τα δύο πάθη της (τη μόδα και τη φιλανθρωπία) για να βοηθήσει κορίτσια σε όλο τον κόσμο να πάνε στο σχολείο.

Η Ομπάμα, η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του InStyle, συνεργάστηκε με το περιοδικό και ζήτησε από διάσημους αμερικανούς σχεδιαστές να δημιουργήσουν μια περιορισμένη έκδοση tote bags, οι πωλήσεις των οποίων θα διατεθούν στην οργάνωση «Peace Corps Let Girls Learn».

Μια πρωτοβουλία της ίδιας της Πρώτης Κυρίας με σκοπό να βοηθήσει έφηβες σε όλο τον κόσμο να πάνε στο σχολείο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της οργάνωσης, περισσότερα από 62 εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο δεν βρίσκονται σήμερα σε αίθουσες διδασκαλίας λόγω φυσικών, πολιτιστικών ή οικονομικών εμποδίων.

Δείτε τις τσάντες που προέκυψαν μέσα από αυτή τη συνεργασία.

Carolina Herrera

Jason Wu

Diane von Furstenberg

Οι τσάντες θα κοστίζουν από από 52 μέχρι 64 δολάρια, η πώλησή τους θα ξεκινήσει στις 14 Οκτωβρίου.