Η Μπάρμπα ξεσπά υπέρ της Κορινθίου για τις χοντρές γάμπες: Είναι ηλίθιοι!

«Οι άνθρωποι της τηλεόρασης πρέπει να καταλάβουν ότι δεν τους ανήκει η τηλεόραση... Καταντάνε να γίνονται ηλίθιοι» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

i-mparmpa-ksespa-uper-tis-korinthiou-gia-tis-xontres-gampes-einai-ilithioi
SHARE THIS
0
SHARES

Η Βάνα Μπάρμπα, μίλησε στο Star για την κριτική προς την Μαρία Κορινθίου από fashion blogger, που την κατηγόρησε ότι έχει χοντρά πόδια...

«Χρειάζεται σεβασμός και ευγένεια» είπε η Βάνα Μπάρμπα και καλεσε τους  ανθρώπους της τηλεόρασης να καταλάβουν υπάρχουν όρια. «Με εκνευρίζει η ευκολία με την οποία κάθονται και κρινουν τον οποιονδήποτε. Με ενοχλεί η ευκολία που λένε τις βλακείες τους και η έπαρσή τους. Πλέον υπάρχουν άνθρωποι στον χώρο της τηλεόρασης που είναι καρικατούρες... Είναι ηλίθιοι...»

Είπε συγκεκριμένα:

«Είναι έλλειψη αξιών και ηθικής και θεωρώ ότι έγινε υπερβολικός ντόρος. Δεν ξέραμε ότι παντού στα πάνελ υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν αυτή την γνώση, την ευγένεια, δηλαδή γεμίζουν χρόνο μερικές φορές.

Εκεί μέσα θα βρεις εξαιρετικούς δημοσιογράφους, αλλά και το αντίθετο. Απλά έχει παραγίνει, χρειάζεται μια ευγένεια και σεβασμός στον καθένα. Η Μαρία είναι από τα πιο γλυκά παιδιά που υπάρχουν στο χώρο μας, οικογενειάρχης, σπουδαία μητέρα, υπέροχο παιδί. Δεν μπορεί ο καθένας να λέει ότι θέλει.

Πρέπει να μάθουν οι άνθρωποι της τηλεόρασης ότι έχουν μια ευθύνη, τους παρακολουθεί ο κόσμος, δεν τους ανήκει η τηλεόραση. Με εκνευρίζει αυτό και δεν φοβάμαι να πω ότι γίνονται ηλίθιοι! Με ενοχλεί η ευκολία που κρίνουν και λένε οτιδήποτε. Με ενοχλεί επίσης η ευκολία που λένε τις βλακείες τους».

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook