Η Μποφίλιου έφερε σε 'αμηχανία' τον Μουτσινά: Είσαι γ...ω τα άτομα

Η τραγουδίστρια βρέθηκε για πρώτη φορά σε lifestyle εκπομπή.

i-mpofiliou-efere-se-amixania-ton-moutsina-eisai-gw-ta-atoma
SHARE THIS
0
SHARES

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας η Νατάσα Μποφίλιου.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε lifestyle εκπομπή και εξήγησε το γιατί. «Θα σου πω την αλήθεια. Θέλω να στην τηλεόραση γιατί θεωρώ πως αυτό το Μέσο είναι πολύ επιδραστικό. Θέλω να βγαίνω σε εκπομπές που διασκεδάζουν έναν άνθρωπο με τον σωστό τρόπο, αυτόν που εγώ θεωρώ σωστό, που δεν έχουν ρατσιστικό λόγο γιατί ξέρεις ότι υπάρχουν εκπομπές που ακούς πράγματα που σου πέφτουν τα μαλλιά. Άρα λες αποκλείεται να γίνεται αυτό στην τηλεόραση μέρα μεσημέρι.

Δεν εκτιμώ πάντα την νοοτροπία που είναι στημένη μια εκπομπή, αυτό σε κάνει λίγο φοβικό. Εγώ τα τελευταία χρόνια έχω αποτραβηχτεί με έναν τρόπο που δεν μου αρέσει απαραίτητα.
Βομβαριζόμαστε από παντού καθημερινά, το ξέρεις πολύ καλά, από τέρατα. Εσύ ποτέ δεν το έχεις κάνει, προσέχεις πολύ», είπε η Νατάσα Μποφίλιου.

Ερωτηθείσα για τη σχέση που έχει δημιουργήσει με το κοινό, η Νατάσα Μποφίλιου γύρισε την κουβέντα και έφερε σε αμηχανία τον Νίκο Μουτσινά, που δεν πίστευε τα κολακευτικά λόγια που άκουγε.
«Αυτό έχει καταφέρει κι εσύ Νίκο. Σε βλέπουν όλων των αισθητικών προσανατολισμών άνθρωποι. Σε γουστάρουν γιατί βγαίνει αυτή η αλήθεια. Γελάω μαζί σου, σε βρίσκω απίστευτα αστείο, είσαι σαχλαμάρας όποτε θες, είσαι ευφυής όποτε θες. Δηλαδή είσαι πολύ γα…ώ τα άτομα ρε φίλε!», του είπε η τραγουδίστρια.

«Έγινε! Τα φιλιά μου σε όλους!», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, δείχνοντας να μην πιστεύει αυτά που του έλεγε.

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook