Η Ναταλία Βοντιάνοβα θηλάζει γυμνή

Η καλλονή που έγινε μητέρα πριν από έναν μήνα, φωτογραφίζεται ενώ θηλάζει τον γιο της εντελώς γυμνή και ανεβάζει τη φωτογραφία στο instagram. Ενα μήνυμα υπέρ του θηλασμού. #motherlove

i-natalia-bontianoba-thilazei-gumni
|
SHARE THIS
0
SHARES

Πριν από ένα μήνα έφερε στον κόσμο τον γιο της. Χθες, ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία της, ξαπλωμένη στον καναπέ της, ολόγυμνη και αψεγάδιαστη να θηλάζει τον γιο της.

Η φωτογραφία συνοδεύεται από το μήνυμα: «Χρόνια πολλά στο μωρό μου από τον Πάολο, τον Μαξίμ και εμένα. Σ' αγαπώ». Παραλήπτης του μηνύματος ο σύζυγος της Βοντιάνοβα, Antoine Arnault, ο οποίος είχε γενέθλια στις 4 Ιουνίου.

 

Ο Πάολο είναι ο Πάολο Ροβέρσι, ο Ιταλός φωτογράφος που τράβηξε τη φωτογραφία, και ο οποίος την είχε φωτογραφήσει για πρώτη φορά το 2001. Και τον χαρακτηρίζει φίλο για μια ζωή #friendshipforlife.

Και φυσικά ο Μαξίμ είναι ο μονάκριβος γιος τους.

Η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει 36.000 likes μέσα σε λίγες ώρες, ενώ είναι πολλά τα σχόλια που συνδέουν αυτή τη φωτογραφία της με το μήνυμα #motherlove και το γεγονός ότι ίσως εμπνεύσει πολλές γυναίκες στον κόσμο να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Προφανώς, αυτός ήταν ο σκοπός της.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook