X

Η νύφη το... έκαψε! Το μπάτσελορ πάρτι της Αντιγόνης Ψυχράμη

Ερωτευμένοι και έτοιμοι για το μεγάλο βήμα. Αντιγόνη Ψυχράμη-Δημήτρης Μακαλιάς παντρεύονται και η νύφη είπε να το γλεντήσει με τις φίλες της.

Γράφει: TheToc team

Σε λίγα 24ωρα η Αντιγόνη Ψυχράμη ντύνεται νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της Δημήτρη Μακαλιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύεται στην Παλαιά Φώκαια, προσπαθώντας να κρατήσει όσο πιο χαμηλούς τόνους μπορεί.

Πάντως την παράδοση του μπάτσελορ πάρτι η νύφη δεν την έσπασε. Μαζί με τις αγαπημένες της φίλες, ανάμεσά τους η Άννα Μενεγάκου και η Ευαγγελία Συριοπούλου, ξεκίνησαν χαλαρά με φαγητό και κατέληξαν σε γνωστό μπαρ για να...βρέξουν το επερχόμενο χαρμόσυνο γεγονός.

Και βέβαια δεν έλειψαν τα στέμματα στα κεφάλια των κοριτσιών, τα νάζια, οι πόζες και τα γέλια, που οι φίλες της νύφης μοιράστηκαν στα social media.