X

Η οικογένεια Ντε Γκρες στην πολυτελή κατοικία της στις Μπαχάμες - Με λευκό καφτάνι η Μαρί Σαντάλ

Οικογενειακώς στις Μπαχάμες οι Ντε Γκρες- Εκεί θα υποδεχτούν το 2026

Γράφει: TheToc team

Στο σπίτι τους στις Μπαχάμες θα υποδεχτεί το νέο έτος η οικογένεια Ντε Γκρες. Η Ολυμπία Ντε Γκρες μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές τους στην πολυτελή κατοικία τους στις Μπαχάμες.

Η οικογένεια συνηθίζει να ταξιδεύει συχνά στις Μπαχάμες είτε τα Χριστούγεννα, είτε το Πάσχα και περνάει ποιοτικό χρόνο στην υπερπολυτελή κατοικία που διαθέτει στον εξωτικό προορισμό. Σε μία από τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Ολυμπία Μαρία Ντε Γκρες φαίνεται μαζί με τη μητέρα της σε έναν από τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, να πίνουν ένα χυμό πορτοκάλι. Η Μαρί Σαντάλ φοράει ένα λευκό καφτάνι και απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό.

H Μαρί Σαντάλ σε συνέντευξή της στο countryandtownhouse.co.uk έχει χαρακτηρίσει το σπίτι της στις Μπαχάμες ως ένα από τα αγαπημένα της μέρη στον κόσμο. "Αγαπώ το σπίτι μας στις Μπαχάμες. Είμαι ένα "ηλιοτρόπιο" και χρειάζομαι ήλιο για να φορτίζω τις μπαταρίες μου", δήλωσε.