Έχει υπάρξει ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της εγχώριας βιομηχανίας, ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει και τα καλλιστεία του 2006 όπου αναδείχθηκε Star Hellas, σε έναν εντυπωσιακό διαγωνισμό με αντίπαλο την Τζούλια Αλεξανδράτου. Έκτοτε, η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε πολύ επιλεγμένα πράγματα, μιας και αποφάσισε να παντρευτεί τον Βασίλη Σπανούλη και να δημιουργήσουν μία όμορφη και μεγάλη οικογένεια. Συγκεκριμένα, το ζευγάρι έχει αποκτήσει 6 παιδιά – τρία αγόρια και τρία κορίτσια.
Η Ολυμπία, εκτός από τα παιδιά της, έχει τεράστια αδυναμία και την αδερφή της, Βαλέρια, η οποία έγινε πρόσφατα μανούλα για πρώτη φορά. Συχνά πυκνά βλέπουμε τις δύο αδερφές μαζί, αποδεικνύοντας το μεγάλο τους δέσιμο. Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τις συνέλαβε να κάνουν τα ψώνια τους στο κέντρο της Αθήνας.
Τα outfits των δύο αδερφών
Η Βαλέρια προτίμησε ένα άνετο denim σύνολο ενώ η Ολυμπία μας εξέπληξε μιας και απαρνήθηκε το casual στιλ με το οποίο την έχουμε συνηθίσει, για ένα πιο σοφιστικέ look. Συγκεκριμένα, επέλεξε μία φαρδιά μαύρη βερμούδα μέχρι το γόνατο, μαύρα μοκασίνια και μαύρες ψηλές κάλτσες. Το look ολοκλήρωσε με ένα εντυπωσιακό φουλάρι που αποτελεί και μεγάλη φετινή τάση.
Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr