
Η πανέμορφη Αντρεα Οσβαρτ, έχει γεννηθεί στην Ουγγαρία, αλλά έχει ζήσει πολλά χρόνια μεταξύ Λος Αντζελες και Ρώμης, για χάρη της καριέρας της.
Το νεαρό κορίτσι από τη Βουδαπέστη, έφτασε μέχρι το Χόλιγουντ, όπου έπαιξε ένα μικρό ρόλο στο πλευρό του Ρόμπερτ Ρέτφορντ και του Μπραντ Πιτ στην ταινία Spy Games.
Εμείς την γνωρίσαμε από τον ρόλο της στην ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και αμέσως ξεχωρίσαμε την λαμπερή της εμφάνιση, αλλά και την ομοιότητά της με τη Σαρλίζ Θερόν ειδικά όταν είχε ξανθά τα μαλλιά της.

Η Οσβαρτ μίλησε στο περιοδικό HELLO! για τη ζωή της, την αγάπη της για την Ελλάδα, την εμπειρία της από το Χόλιγουντ και τη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.
Η αγάπη της για την Ελλάδα
Θαυμάζω την Ελλάδα και την έχω επισκεφτεί πολλές φορές για διακοπές. Χαίρομαι που η οικονομική κατάσταση δεν είναι τόσο δραματική όσο θέλουν να την παρουσιάζουν τα διεθνή μέσα, προβάλλοντας συνεχώς εξαγριωμένους, απελπισμένους πολίτες, διαδηλώσεις και μια εξαθλιωμένη οικονομία.
Παρά τις αντιξοότητες και την κρίση, διαπιστώνω ότι οι Ελληνες δεν έχουν χάσει το κέφι, την ελπίδα και την ελευθερία τους.

Ο ρόλος δίπλα σε Μπραντ Πιτ και Ρόμπερτ Ρέτφορντ
Πριν την ανακαλύψει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και μάλιστα στα πρώτα της βήματα, η Αντρεα είχε την ευκαιρία να παίξει στην ταινία «Παιχνίδι Κατασκόπων» στο πλευρό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ και του Μπραντ Πιτ.
Ηταν μια απίστευτη εμπειρία. Ενιωθα δέος δίπλα σε τόσο μεγάλους σταρ και συγχρόνως ήμουν αμήχανη, γιατί δεν μιλούσα καλά αγγλικά. Πιστεύω ότι και στο μέλλον, αν μου συμβεί κάτι αντίστοιχο, τα συναισθήματά μου θα είναι ίδια.
Νιώθω τυχερή που ήμουν σε αυτή τη δουλειά, γιατί ουσιαστικά από τότε άρχισα να υπάρχω στον κινηματογραφικό χάρτη.

Η συνεργασία με τον Παπακαλιάτη
Γνωριστήκαμε σε καθαρά επαγγελματικό πλαίσιο. Εκανε για μεγάλο διάστημα κάστινγκ σε όλη την Ευρώπη για την ταινία του. Στη Γερμανία γνωρίστηκε με τον ατζέντη μου, είδε υλικό από δουλειές μου και μου ζήτησε να περάσω από οντισιόν στην Αθήνα. Ηρθα, πέρασα επιτυχώς από το δοκιμαστικό και πήρα τον ρόλο.
Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Και οι δύο ξέραμε πού θέλαμε να πάμε τον χαρακτήρα και κινηθήκαμε προς την ίδια κατεύθυνση. Ο Χριστόφορος είναι ταλαντούχος, τελειομανής και έχει όραμα και όρεξη για αυτό που κάνει.



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr