"Η Παπαγεωργίου γίνεται εξώφυλλο επειδή είναι με τον Αργυρό"

Τα σχόλια στην εκπομπή έδωσαν και πήραν. Με αποκορύφωμα τη γνώμη της παρουσιάστριας...

i-papagewrgiou-ginetai-ekswfullo-epeidi-einai-me-ton-arguro
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΚ! είναι και πάλι μαζί. Και οι δυο τους όμως αρνούνται κατηγορηματικά ότι έχουν σχέση. Αυτό και μόνο έδωσε λαβή για σχόλια στο Πρωινό, όπου συνεργάτες και παρουσάστρια ξεσπάθωσαν!

«Γιατί τόσο λυσσαλέα από το περιβάλλον και των δύο, αρνούνται ότι είναι μαζί; Αυτό εγώ το θεωρώ κοροϊδία προς τους δημοσιογράφους. Επειδή τους παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο και τους λέμε, τα ‘χουνε δεν τα 'χουνε… εντάξει, δεν είναι και ο πρωθυπουργός. Η κα Παπαγεωργίου επειδή είναι ενήλικη και ο κος Αργυρός επειδή είναι ενήλικος ας μας πουν…»,ανέφερε ο συνεργάτης της εκπομπής.

Τη σκυτάλη πήρε η Φαίη Σκορδά, η οποία αν και τόνισε πως πιστεύει ότι δεν παίζουν παιχνίδι με τα Μέσα, παρέλαβε το μοντέλο, λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος ποτέ δεν έπαιξε αυτά τα παιχνιδάκια. Επιμένω να αναφέρομαι στην πλευρά του Κωνσταντίνου Αργυρού γιατί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που είναι εξαιρετικό μοντέλο μια κούκλα ανερχόμενη, πιστεύω δημοσιογραφικά ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει μόνη της ένα εξώφυλλο εάν ήταν με κάποιον άλλον. Γίνεται εξώφυλλο γιατί είναι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό».

Δείτε τον βίντεο:


Φωτο: NDP

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook