Η Πάρις Χίλτον μαγειρεύει και ο πλανήτης ξεκαρδίζεται [βίντεο]

Με το σκύλο της ντυμένο Γαλλίδα υπηρέτρια τρόμαξε από μια ...σπάτουλα.

i-paris-xilton-mageireuei-kai-o-planitis-ksekardizetai-binteo
SHARE THIS
0
SHARES

Είναι το βίντεο που τους κάνει όλους να αναρωτιούνται: είναι η Πάρις Χίλτον κουτή ή μεγαλοφυία; Στη διάρκεια ενός 15λεπτου βίντεο η κοσμική περσόνα κάνει τη δική της μαγειρική εκπομπή μαγειρεύοντας μόνο ένα λαζάνι. Η μέθοδος προετοιμασίας των ζυμαρικών, όπως βλέπετε, είναι σχεδόν απερίγραπτη.

Αφού εμφανίζεται αρχικά με το σκυλάκι της που είναι ντυμένο Γαλλίδα υπηρέτρια κατευθύνεται ψυγείο- γίγας για να πάρει ένα σωρό συσκευασίες που τελικά δεν χρησιμοποιεί. «Όπως ξέρετε είμαι εκπληκτική μαγείρισσα» λέει.

Φυσικά παθαίνει φρίκη όταν διαπιστώνει ότι η μοτσαρέλα δεν είναι τριμένη και πετάει σχεδόν την περισσότερη για να μην τραυματίσει τα γαντοφορεμένα χέρια της στον τρίφτη. "Αυτό είναι τόσο βίαιο", παραπονιέται. 

Η κορυφαία στιγμή της φυσικά είναι όταν κρατάει μια σπάτουλα που την κοιτάζει με απορία λέγοντας "Δεν ξέρω τι είναι αυτό, μου φαίνεται πολύ βίαιο». 

Ο Guardian γράφει ότι δε μπορεί να καταλάβει κανένας το έργο της ματαιοδοξίας μιας πλούσιας κυρίας. Η επίδοσή της στην κουζίνα είναι πιο ζηλευτή και από του Μίστερ Μπιν. Μάλιστα, η υπόσχεσή της ότι θα ξαναμαγειρέψει έχει ακουστεί σε όλους σαν απειλή.

 

Φωτογραφία: You Tube

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook