Η πεντάμορφη Μελάνια, το τέρας και η βασίλισσα Ελισάβετ [Εικόνες]

Η Μελάνια έφτασε στην Αγγλία μαζί με τα όπλα της που δεν είναι άλλα από τα ρούχα και τα παπούτσια της. Αλλά ποιο είναι το τέρας της πεντάμορφης;

i-pentamorfi-melania-to-teras-kai-i-basilissa-elissabet-eikones
SHARE THIS
0
SHARES

H Mελάνια Τραμπ έφτασε στην Βρετανία μαζί με όλα τα όπλα της, που δεν είναι άλλα από τα εντυπωσιακά φορέματά της και τις Louboutin γόβες της.

REUTERS
REUTERS

 

REUTERS
REUTERS

Ομως, πώς θα μεταφερθεί ο πλανητάρχης και η σύζυγός του για να είναι απόλυτα προστατευμένοι; Φυσικά, τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντια, αλλά και οι Τραμπ έχουν πάρει τα μέτρα τους.

REUTERS
REUTERS

Ο όχημα που τους μεταφέρει είναι το γνωστό Τέρας το οποίο είναι τεθωρακισμένο ακόμα και για χτύπημα βόμβας και η αξία του ανέρχεται σε 1,5 εκ. δολάρια.

 

Ο Τραμπ μετέφερε δύο ίδια οπλισμένα οχήματα στη Βρετανία, για να μην γνωρίζει κανείς σε ποιο βρίσκεται.

Το τέρας είναι μια μαύρη λιμουζίνα επτά θέσεων, η οποία έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στο ζεύγος Τραμπ την απόλυτη προστασία.

 

Στην προεδρική συνοδεία στο ταξίδι του στο εξωτερικό συμπεριλαμβάνεται ένας γιατρός του Λευκού Οίκου, ο οποίος μεταφέρει μια πυρηνική «μπάλα» - εξοπλισμένη με εργαλεία επικοινωνίας και ένα βιβλίο με πολεμικά σχέδια.

REUTERS
REUTERS

Ο Λευκός Οίκος πιστεύεται ότι διαθέτει έναν στόλο περίπου 12 τέτοιων αυτοκινήτων που χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις του προέδρου όχι μόνον στην Αμερική, αλλά και στις περιοδείες του ανά την υφήλιο.  

REUTERS
REUTERS

Μπορεί να μετατραπεί σε σφραγισμένο δωμάτιο πανικού με δεξαμενές οξυγόνου, κάμερες νυχτερινής όρασης και ενισχυμένη επένδυση από χάλυβα, που λέγεται ότι είναι σε θέση να αντισταθεί σε σφαίρες, χημικές επιθέσεις και βόμβες.

Η Cadillac έχει ελαστικά ενισχυμένα με Kevlar και χαλύβδινα στεφάνια που μπορούν να κρατήσουν το όχημα ακόμα κι αν τα ελαστικά έχουν καταστραφεί.

REUTERS
REUTERS

Φιάλες με τον τύπο αίματος του προέδρου μεταφέρονται σε περίπτωση έκτακτης ιατρικής ανάγκης και ένα δορυφορικό τηλέφωνο επιτρέπει την διατήρηση της επικοινωνίας από οπουδήποτε στον κόσμο.

Οι πόρτες έχουν πάχος οκτώ ίντσες. Κάθε μια τους ζυγίζει όσο η πόρτα ενός Boeing 747 και σφραγίζουν ερμητικά, ώστε να προστατεύουν την καμπίνα από επίθεση με χημικά ή βιολογικά όπλα.

REUTERS
REUTERS

Υπ' ατμόν και η βασιλική φρουρά, στη διάθεση του προεδρικού ζεύγους της Αμερικής. Εξάλλου, η συνάντηση με τη βασίλισσα το απόγευμα της Παρασκευής είναι ένα γεγονός που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.  

REUTERS
REUTERS

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μελάνια Τραμπ: Πόσες γόβες Louboutin άλλαξε μέσα σε λίγες ώρες; [Εικόνες]

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook