X

Η πεθερά της Μενεγάκη έχει... instagram & η Ελένη σχολιάζει

Την ιδιότητά της "φωτογράφος" αναγράφει στο προφίλ της η μητέρα του Μάκη και η παρουσιάστρια την ακολουθεί και αφήνει σχόλια και emoji στις αναρτήσεις της.

Γράφει: TheToc team

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει τη μεγάλη αδυναμία που έχει στην πεθερά της, τη Λιλίκα Παντζοπούλου. Οι δυο γυναίκες κατα καιρούς έχουν φωτογραφηθεί μαζί ή τις έχει "συλλάβει" σε κάποια εξόρμησή τους ο φακός. Η παρουισάστρια τη θαυμάζει για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και η πρώτη φορά που τις είδαμε μαζί ήταν όταν η μητέρα του συζύγου της συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου. Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, δείχνοντας δημόσια τη σχέση τους. Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες της Άνδρου και τις φωτογραφίζει.

Πολλές φορές έχει σχολιάσει σε φωτογραφίες που αναρτά η πεθερά της στο Instagram, όπως έκανε και με την τελευταία ανάρτησή της, που βλέπουμε λίγη ανδριώτικη θάλασσα, με τη λεζάντα να γράφει: «Andros island».

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο της Ελένης: