Η πληρωμένη απάντηση της Στικούδη στον Μπιμπίλα για το YFSF

Έκρινε αυστηρά τους συναδέλφους του αλλά δεν περίμενε αυτή την απάντηση.

i-plirwmeni-apantisi-tis-stikoudi-ston-mpimpila-gia-to-yfsf
SHARE THIS
0
SHARES

O ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας σε τηλεοπτικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στο YFSF και ήταν ιδιαίτερα αυστηρός και κάθετος στις απόψεις του. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως δεν θα συμμετείχε ποτέ σε ένα show σαν και αυτό.
«Αισθάνομαι ότι οι ηθοποιοί είναι εξαναγκασμένοι πια να κάνουν και κάτι που πιθανόν δεν τους αρέσει. Εάν τους αρέσει να κάνουν τους μίμους, με γεια τους και χαρά τους, εμένα δεν θα μου άρεσε. Και ανάγκη οικονομική να είχα δεν θα πήγαινα, δεν πάει στον χαρακτήρα μου αυτό το πράγμα».
Η Κατερίνα Στικούδη που συμμετέχει φέτος στο YFSF και μάλιστα τα πηγαίνει πολύ καλά ρωτήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις του ηθοποιού και είπε στην κάμερα του Happy Day:
«Είναι εφοριακός; Ελέγχει τα χαρτιά τους, τα βιβλία τους να αρχίσω να αγχώνομαι; Θα έρθει και στο πλατό για να μας γίνει έλεγχος; Μη μου τα κάνεις τώρα αυτά και είμαι και καλά και είμαι και άνετη... Δεν είναι ωραία αυτά να λέγονται από κανέναν για κανέναν συνάδελφο. Δεν τιμά ούτε τον ίδιο που το λέει», είπε για τον Σπύρο Μπιμπίλα η Κατερίνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook