Η πορνεία μετακομίζει από το πεζοδρόμιο στο... iphone

Θέλετε ιερόδουλη στο χώρο σας; Κατεβάστε το απλικέισον - Μέχρι τώρα ξέραμε ότι μπορούμε να καλέσουμε ταξί μέσα από μια εφαρμογή τηλεφώνου - Τώρα η τεχνολογία προσφέρει πολύ περισσότερα

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η τεχνολογία εξελίσσεται. Και δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Αυτό το μήνα μια Γερμανίδα δημιούργησε μια εφαρμογή για το iphone, η οποία αν πετύχει, μπορεί να αλλάξει την πορνεία όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα. Η εφαρμογή λέγεται Peppr και έχει έδρα το Βερολίνο. Στόχος της είναι να συνδέει πιθανούς πελάτες με τις εκδιδόμενες γυναίκες (δείτε στο βίντεο πώς ακριβώς λειτουργεί).

 

Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία και η πρόθεση της εφαρμογής αυτής είναι να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες ασφάλειας για τις γυναίκες που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ.

Δημιουργήθηκε από μια γυναίκα, την αυστριακή προγραμματίστρια Pia Poppenreiter, η οποία την σκέφτηκε, ένα βράδυ όταν είδε εκδιδόμενες γυναίκες να περιμένουν στο πεζοδρόμιο μέσα στο κρύο.

«Η ιστορία φαίνεται κοινή και τετριμμένη, αλλά είναι αληθινή» είπε η δημιουργός.

«Ηταν μια φθινοπωρινή μέρα στο Βερολίνο, περπατούσα μαζί με έναν φίλο μου και πηγαίναμε σε ένα μπαρ. Είχε κρύο και φορούσα φούστα, όταν είδα μια πόρνη.

Σκέφτηκα, ότι ήταν τρελό που δεν υπήρχε μια εφαρμογή για αυτές τις γυναίκες. Γιατί να είναι αναγκασμένες να να στέκονται σε ένα πεζοδρόμιο, μέσα στον χειμώνα; Αυτή η σκέψη δεν έφευγε από το μυαλό μου».

Για να βοηθήσει αυτές τις εργαζόμενες, έφτιαξε την εφαρμογή και τηλεφώνησε σε ιδιοκτήτες οίκων ανοχής, προτείνοντάς τους να συμμετάσχουν σε αυτήν.

Οπως βλέπετε στο βίντεο, υπάρχει μια βάση δεδομένων με φωτογραφίες γυναικών, την τιμή που χρεώνουν, τις αναλογίες τους και άλλες πληροφορίες. Αφού ο πελάτης επιλέξει την κοπέλα που επιθυμεί, της στέλνει ειδοποίηση και περιμένει την επιβεβαίωση. 

 

Ετσι, όποιος επιθυμεί τη συντροφιά μιας ιερόδουλης στο δωμάτιό του, μπορεί να την έχει απλά πατώντας ένα κουμπί στο κινητό ή στο τάμπλετ του, ενώ και η γυναίκα που κάνει αυτό το επάγγελμα είναι περισσότερο ασφαλής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook