Η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον κόσμο της μόδας, ποζάροντας στα μεγαλύτερα περιοδικά ενώ έχει υπάρξει μούσα μεγάλων οίκων.
Η αδελφή της πριγκίπισσας Καρολίνα και του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, Στεφανί, υπήρξε πάντα μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.
Με ύψος 1,73 και ιδανικό πρόσωπο μαγνήτιζε τον φακό σε κάθε της εμφάνιση.
Η 59χρονη επέστρεψε στο μόντελινγκ
Η 59χρονη κόρη της Γκρέις Κέλι έγινε ξανά μοντέλο για τη νέα unisex συλλογή του fashion brand που έχει δημιουργήσει η κόρη της, Πολίν Ντουκρουέ. Το brand λέγεται Alter Designs και η κυκλοφορία της νέας κολεξιόν συνέπεσε με το Γκραν Πρι στο Μονακό, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα.
Μαμά και κόρη πόζαραν κρατώντας η μία την άλλη. Οι κοιλιακοί της Στεφανί έβγαλαν μάτι...
Στο βίντεο της καμπάνιας συμμετέχουν κι άλλα μέλη της οικογένειας της σχεδιάστριας μαζί με την ίδια. Η νέα της συλλογή ονομάζεται Summer Club και η φωτογράφιση έγινε στο Méridien Beach Plaza. Μάλιστα, εκτός από τη μητέρα και την κόρη στην καμπάνια συμμετείχαν ο πατέρας της Pauline, Daniel Ducruet, τα αδέρφια, τα ξαδέρφια της αλλά και η γιαγιά της.