Η πρώτη επέτειος γάμου του Χάσελχοφ & της 39χρονης συζύγου του στη Μύκονο

“Ο Ιππότης της Ασφάλτου” και η Χέιλι Ρόμπερτς έζησαν μέρες και νύχτες μαγικές στην Ελλάδα. Είναι πολύ ρωτευμένος με την 27 χρόνια μικρότερη σύντροφό του & φαίνεται.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Παντρέυτηκαν στις 31 Ιουλίου του 2018 στην Πούλια στης Ιταλίας, μία περιοχή στη Νότια Ιταλία που θυμίζει πολύ τη χώρα μας. Οι δυο τους έβγαιναν από το 2011. Την γνώρισε στο Κάρντιφ όταν ως κριτής του Britain’s Got Τalent και είχε επισκεφτεί την πρωτεύουσα της Ουαλίας για τις καθιερωμένες οντισιόν του σόου. 

Η σχέση τους χρόνο με τον χρόνο δυνάμωνε, μέχρι που την επισημοποίησαν με τον ρονμαντικό γάμο τους. Το ζευγάρι βρέθηκε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Μύκονο, πριν από λίγες μέρες, αφού “Ο Ιππότης της Ασφάλτου”, Ντέιβιντ Χάσελχοφ έδωσε το παρών στο ετήσιο ράλι αυτοκινήτων Gumball 3000. 

Ο Χάσελχοφ λάτρης των αυτοκινήτων και της ταχύτητας και με μεγάλη χαρά ταξίδεψε στη Μύκονο που είναι αφετηρία του θεσμού, μαζί με την 39χρονη Χέιλι. Μάλιστα, και οι δυο τους είπαν ότι δεν θα μπορούσε να προκύψει ιδανικότερη στιγμή γιατί αυτό το καλοκαίρι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους.  

Δείτε εικόνες από τη Μύκονο και τα τρυφερά φιλιά του ερωτευμένου ζευγαριού:

Η πρώτη επέτειος γάμου του Χάσελχοφ & της 39χρονης συζύγου του στη Μύκονο
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες: NDP