Η Ρέβη έπιασε θαυμάστρια του Τότσικα από τα μαλλιά & τη χαστούκισε!

"Ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη...".

i-rebi-epiase-thaumastria-tou-totsika-apo-ta-mallia--ti-xastoukise
SHARE THIS
0
SHARES

Ακόμα κι αν μοιάζει απίθανο, έχει συμβεί. Η Ρούλα Ρέβη αποκάλυψε στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” το περιστατικό που δεν θα ξεχάσει ποτέ εκείνη, αλλά ούτε και η θαυμάστρια του συζύγου της Αποστόλη Τότσικα. 

«Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει.

Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… "άντε στο διάολο". Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε», είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Ρέβη.

Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογηθηκε:

Φωτογραφία: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook