
Όλα τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε με αφορμή το κορυφαίο αυτό γεγονός, η Σία Κοσιώνη γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τη δική της παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2024.
Η Σία Κοσιώνη είχε βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας για να καλύψει τους Αγώνες και θέλησε να μοιραστεί δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα με τους ακολούθους της.
Μοιράστηκε δύο φωτογραφίες που φορά ένα μπλε, μακρύ μπλουζάκι με λευκό παντελόνι και κρεμασμένη τη διαπίστευσή της. Στη μία φωτογραφία βρίσκεται μέσα στο Ολυμπιακό Στάδιο και στην άλλη ανοίγει διάπλατα τα χέρια της μέσα σε μία σκηνή, διαμορφωμένη για τους ανθρώπους του Τύπου.
"Ακριβώς 20 χρόνια πριν στο ΟΑΚΑ! Τότε που κι εγώ μαζί με χιλιάδες άλλους ενώναμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε το ολυμπιακό θαύμα της Αθήνας! Ατέλειωτες ώρες δουλειάς, ελάχιστος ύπνος, τεράστια χαμόγελα, σπάνια υπερηφάνεια" έγραψε στη λεζάντα της.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr