Η Σκορδά εξαπέλυσε επίθεση στη «διπρόσωπη» Σπυροπούλου: Είναι δυνατόν;

«Θυμάμαι τα SMS που μου έχει στείλει και αναρωτιέμαι: Μα είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;»

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου το μεσημέρι της Κυριακής, έγινε θέμα συζήτησης σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Μετά την Τσιμτσιλή που έκανε διάφορες αποκαλύψεις για τις σχέσεις της Σπυροπούλου, τη σκυτάλη πήρε το Πρωινό, όπου μετά την προβολή του βίντεο με αποσπάσματα της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διπρόσωπη. 

“Είναι ένα πρόσωπο χαμογελαστό, είναι όμορφη και σου βγάζει κάτι… ό,τι και να λέει χαίρεσαι λίγο όταν την βλέπεις. Έβγαζε μια αφέλεια ωραία που είχε πλάκα στο My Style Rocks. Απλώς, ξέρετε εγώ τι παθαίνω; Επειδή θυμάμαι κάποια μηνύματα που μου έχει στείλει -τα θυμόσαστε-, επειδή μου έχουν πει άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί μαζί της περιστατικά, έρχεται αυτό που γελάω και μετά θυμάμαι αυτά που έχουν γίνει και λέω μα είναι δυνατόν να είναι το ίδιο πρόσωπο;” αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά.  

Τα εν λόγω μηνύματα είχε αναφέρει η Σκορδά στην εκπομπή της τον Οκτώβριου του 2017 αναφέροντας: «Παιδιά, εγώ έχω κρατήσει κάτι μηνύματα. Θέλετε να σας τα δείξω τα μηνύματα να πάθετε σοκ; Θα σας τα δείξω, θα πάθετε σοκ!»!