Η Σολωμού περιγράφει την επίμαχη σκηνή: Έτσι κατέρρευσε ο Μουτσινάς

«Ξαφνικά μας λέει "παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω"».

i-solwmou-perigrafei-tin-epimaxi-skini-etsi-katerreuse-o-moutsinas
SHARE THIS
0
SHARES

Η Μαρία Σολωμού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και μίλησε για το πρόβλημα υγείας που κράτησε μακριά από τις υποχρεώσεις του, θεατρικές και τηλεοπτικές, τον Νίκο Μουτσινά. 

Η ηθοποιός έζησε από... πρώτο χέρι την κατάρρευση του ηθοποιού και παρουσιαστή καθώς όλα έγιναν στη σκηνή του θεάτρου όπου ανεβαίνει η παράσταση "Βερβερίτσα" στην οποία πρωταγωνιστούν. 

 

Όπως περιέγραψε η Μαρία Σολωμού, ο Νίκος Μουτσινάς την ώρα που έπαιζαν, της είπε «Μαρία δεν μπορώ, η μέση μου, η μέση μου» 

«Τον κοιτάζω για λίγο αλλά δεν έδωσα σημασία». Τρέχαμε πάνω κάτω αλλά δεν είδα κάτι περίεργο. Στην παράσταση τρέχουμε τόσο πολύ που όταν είσαι ζεστός δεν καταλαβαίνεις το μέγεθος της ζημιάς.

 

Κάνουμε διάλειμα, μπαίνουμε σα παρασκήνια και αρχίζει ο Νίκος να κουτσαίνει, να στραβώνει. Μπαίνω στο καμαρίνι του λέω απαγορεύεται να κάτσεις, γιατί μετά δεν μπορείς να σηκωθείς μετά. Επειδή έχω προβλήματα με τη μέση μου και ξέρω του έδειξα κάποια πράγματα. 

Μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι και ενώ εμείς σκεφτόμασταν ποιες σκηνές έχουμε καθιστοί για να τις κάνουμε όρθιοι, μας λέει "παιδιά δεν μπορώ να περπατήσω.

 

Σταματήσαμε την παράσταση, έφυγε σηκωτός απο το θέατρο...».   

Η ηθοποιός επίσης αποκάλυψε ότι οι δυο τους επικοινώνησαν μέσα στο σαββατοκύριακο μέσω μηνυμάτων και εκείνος της είπε ότι τουλάχιστον κατάφερε να σταθεί ξανά όρθιος.

 

Φωτογραφίες: ndp

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook