Η συγκινητική αποκάλυψη για τον «σπάνιο» Σεργιανόπουλο στους Δύο Ξένους

«Το λέω και συγκινούμαι, αυτή τη δοτικότητα τη συναντάς πάρα πολύ σπάνια».

i-sugkinitiki-apokalupsi-gia-ton-spanio-sergianopoulo-stous-duo-ksenous
SHARE THIS
0
SHARES

Στη Real έδωσε συνέντευξη η Τζούλη Σούμα, που όλοι θυμόμαστε από το ρόλο της Δάφνης στη σειρά “Δύο Ξένοι”.

 

Η γνωστή ηθοποιός συγκινήθηκε μιλώντας για μια σκηνή που θυμήθηκε με τον Νίκο Σεργιανόπουλο ενώ αποκάλυψε πόσο την βοήθησε να βγει καλή, χωρίς να υπολογίζει αν ο ίδιος θα έβγαινε καλός.

 

Μετράς 26 χρόνια στη δουλειά αυτή. Τι ήταν εκείνο που σε εξέπληξε, σε σχέση με αυτό που είχες αρχικά φανταστεί;

Η αντοχή και η επιμονή μου να συνεχίζω. Υπήρξαν πολλές αφορμές για να οπισθοχωρήσω. Η δουλειά μας μοιάζει με τον μύθο του Σίσυφου και υπάρχουν στιγμές που δεν θέλεις να ανεβάσεις καμία πέτρα ξανά. Αυτό, όμως, που έχω πάρει από τη ζωή μου στο θέατρο είναι πολλαπλάσιο των δυσκολιών.

Αν επέστρεφες νοερά στην εποχή της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς “Δύο Ξένοι”, όπου υποδυόσουν τη μαθήτρια του Μαρκορά, ποια εικόνα θα ανέσυρες αυθόρμητα;

Μια σκηνή με τον Νίκο Σεργιανόπουλο. Ήμουν τρακαρισμένη, έπρεπε να καπνίζω, η αμεσότητα της τηλεόρασης μου φαινόταν τρομακτική. Και αυτός ο άνθρωπος κάθισε δίπλα μου και έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να είμαι εγώ καλή και όχι αυτός.

Το λέω και συγκινούμαι, αυτή τη δοτικότητα τη συναντάς πάρα πολύ σπάνια.

Τελευταία, το επίπεδο των τηλεοπτικών σειρών φαίνεται να ανεβαίνει κατακόρυφα, όπως και το ενδιαφέρον του κοινού. Θα σκεφτόσουν να επιστρέψεις στη μικρή οθόνη;

Αύριο κιόλας! Πετάω από τη χαρά μου με αυτό το άλμα που βλέπω. Είμαι από τους ηθοποιούς που αγαπούν την τηλεόραση και τη σέβονται.

Φωτο: ndp 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook