Η Έλενα Μαυρίδου τους τελευταίους μήνες απολαμβάνει μία όμορφη σχέση στο πλευρό του Γιάννη Τσορτέκη. Η ταλαντούχα ηθοποιός και σκηνοθέτις, το βράδυ της Τετάρτης, 12 Μαρτίου, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του αγαπημένου της. Ο Γιάννης Τσορτέκης ενσαρκώνει στη σκηνή του "Παλλάς" τον αξέχαστο λαϊκό τραγουδιστή, Στράτο Διονυσίου στην παράσταση που μας ταξιδεύει στους σταθμούς της ζωής του με τίτλο "Τα πήρες όλα και έφυγες".
Μετά από το διαζύγιο της με τον Δημήτρη Λάλο με την οποία έχουν αποκτήσει μία μονάκριβη κόρη, η Έλενα Μαυρίδου χαμογελά ξανά. Για την περίσταση, επέλεξε να φορέσει ένα εμπριμέ σατέν φόρεμα, μίντι σε άλφα γραμμή, στο χρωματικό συνδυασμό του μπορντό και του γαλάζιου. Το σύνολό της συνδύασε με μπορντό γόβες.
Τη μυθιστορηματική και δαιδαλώδη ζωή του Στράτου Διονυσίου παρουσιάζει στη σκηνή ο πολυτάλαντος σκηνοθέτης Βασίλης Μαυρογεωγίου, σε μία παράσταση - κατάδυση στις κυριότερες στιγμές της τραγουδιστικής και προσωπικής του ζωής.
Παίζονται ζωντανά επί σκηνής τα ωραιότερα λαϊκά τραγούδια του, εμβληματικά ζεϊμπέκικα, λαϊκά τραγούδια που γέμιζαν ασφυκτικά τα κέντρα, όπου και εάν εμφανιζόταν. Στην παράσταση, τραγουδούν live τα παιδιά του Στράτου, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής.