Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου έλαμψε σε γάμο: Με ροζ, μακρύ slip dress και μοναδικά κοσμήματα [εικόνες]

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου για τον γάμο φίλης της. Η εκθαμβωτική εμφάνισή της, με φόρεμα που αναδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Κεφαλονιά βρίσκεται η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, με αφορμή ον γάμο της φίλης τους, ηθοποιού Ελπίδας Σταθάτου.

Η Τόνια Σωτηροπούλου, τράβηξε και πάλι τα βλέμματα με την εκθαμβωτική εμφάνισή της, ενώ δημοσίευσε στιγμιότυπα από τον γάμο στον λογαριασμό της στο instagram. Η μελαχρινή ηθοποιός πραγματοποιεί πάντοτε λαμπερές και προσεγμένες εμφανίσεις, είτε πρόκειται για επίσημες εμφανίσεις, είτε πιο χαλαρά στην καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, για αυτή την ιδιαίτερη περίσταση, η Τόνια επέλεξε ένα σατέν, ροζ εξώπλατο slip dress, το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Την εμφάνισή της ολοκλήρωναν τα κρεμαστά καλοκαιρινά σκουλαρίκια σε σχήμα ήλιου, ενώ φορούσε και ένα διακριτικό, λεπτό βραχιόλι στο δεξί της χέρι. Τα μαλλιά της ήταν κάτω με έναν ανάλαφρο σπάσιμο, ενώ είχε κάνει απαλό, γήινο μακιγιάζ σε καφέ τόνους.

Η Τόνια Σωτηροπούλου έλαμψε σε γάμο: Με ροζ, μακρύ slip dress και μοναδικά κοσμήματα [εικόνες]

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

Το φόρεμα ήταν σχεδιασμένο από τους Mi-Ro Designers, οι οποίοι είναι πολύ καλοί φίλοι της ηθοποιού και είχαν σχεδιάσει και το εκπληκτικό, σικ νυφικό της, όταν παντρεύτηκε με τον Κωστή Μαραβέγια τον περασμένο Οκτώβριο, κάτω από άκρα μυστικότητα, στην Υδρα.

ΤΟΝΙΑ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

τονια

Διαβάστε Επίσης

Η νύφη ήταν κομψή, με ένα ολόλευκο, μακρύ νυφικό σε γραμμή Α, με έξω τους ώμους και στα μαλλιά της φορούσε ένα μακρύ πέπλο.

11

11

11

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

Στη Νέα Ερυθραία για μια από τις ομορφότερες αυλές των βορείων προαστίων

Το all-day στέκι με κοσμοπολίτικο αέρα και ανεμελιά έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και συνεχίζει να το κάνει και το φθινόπωρο.

ΑΔΕΛΦΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ 03 Σεπ 2025 | 09:43

Στράτος Τζώρτζογλου: Κουμπάρος του ο "αρχιμαφιόζος της Κρήτης" - Τον πάντρεψε με τη Μαριόλα

Αδελφικός φίλος και κουμπάρος του ηθοποιού Στράτου Τζώρτζογλου, είναι ο ένας από τους "πρωταγωνιστές" της μαφίας της Κρήτης.

ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙ 01 Σεπ 2025 | 13:30

Ο Παύλος Βαρδινογιάννης παντρεύεται την αγαπημένη του, Κατερίνα Μπιρμπίλη

H αναγγελία του γάμου του ζευγαριού - Ο Παύλος Βαρδινογιάννης και η Κατερίνα Μπιρμπίλη Παπαδημητρίου θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από δύο χρόνια σχέσης.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 27 Αυγ 2025 | 09:20

Κόνι Μεταξά για χωρισμό από Μάριο Καπότση: Εγώ δεν ήθελα να κρατήσει αυτός ο γάμος

Η Κόνι Μεταξά μίλησε σε συνέντευξή της για τον γάμο της με τον Μάριο Καπότση, που έληξε ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια.

ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ 26 Αυγ 2025 | 14:24

Άννα Μπουσδούκου - Ανδρέας Δρακόπουλος: Η αθόρυβη σχέση του ζευγαριού και o γάμος υπό άκρα μυστικότητα

Η Άννα Μπουσδούκου και ο ισχυρός άνδρας του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - Λιτός και κομψός ο γάμος τους

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ! 26 Αυγ 2025 | 08:06

Αννα Μπουσδούκου και Ανδρέας Δρακόπουλος παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα

Η γνωστή δημοσιογράφος και ο πρόεδρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, επέλεξαν όλα να γίνουν με μεγάλη διακριτικότητα μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους.

24 Αυγ 2025 | 21:58

Παντρεύτηκαν ο ράπερ FY και η Αλεξία Κεφαλά [εικόνες]

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Χάρη Βαφειάς και η σύζυγό του, Έμιλυ.

24 Αυγ 2025 | 10:59

Παραμυθένιος γάμος στην Κεφαλονιά: Ο Άρης Κουρκουμέλης παντρεύτηκε λίγο πριν γίνει βοηθός υφυπουργού των ΗΠΑ [εικόνες]

Ονειρεμένος ήταν ο γάμος του νέου βοηθού υφυπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, Άρη Κουρκουμέλη και της Μαριάνας Παντελίδη που έλαβε χώρα στην Κεφαλονιά.

16 Αυγ 2025 | 13:01

Νύφη στην αγκαλιά των γονιών της | Η σπάνια φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Η ημέρα του Δεκαπενταύγουστου έχει ιδιαίτερη σημασία για την παρουσιάστρια.

ΧΑΛΑΡΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 08 Αυγ 2025 | 06:21

Ευαγγελία Αραβανή: Για κρασί με φίλες της στον Πόρο

Βραδινή εξόρμηση στον Πόρο για την Ευαγγελία Αραβανή- Σπάνια εμφάνιση μετά τον γάμο της με τον Σπύρο Λαζαρή

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ 06 Σεπ 2025 | 20:44

Σίσσυ Χρηστίδου: Με φλογερό κόκκινο φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η Σίσσυ Χρηστίδου πραγματοποίησε τη βραδινή της έξοδο την Παρασκευή 5/9 στο θέατρο Άλσος, λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της "Χαμογέλα και πάλι".

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ 06 Σεπ 2025 | 19:07

Μιμή Ντενίση: Με κομψό φθινοπωρινό σύνολο σε βραδινή θεατρική έξοδο

Μια βραδινή έξοδο μαζί με την κόρη της, Μαριτίνα, πραγματοποίησε η Μιμή Ντενίση, η οποία βρέθηκε στο Θέατρο Άλσος για την παράσταση "Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα".

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 06 Σεπ 2025 | 15:23

Ο γιος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, με επιμονή και υπομονή

Το μεγάλο του όνειρο κατάφερε να κάνει πραγματικότητα ο μεγάλος γιος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, τον οποίο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, ηθοποιό Κατερίνα Παπαδάκη.

ΚΟΡΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ 06 Σεπ 2025 | 14:47

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Μίκη: "Η διαθήκη του με άφησε με το στόμα ανοιχτό" - Τι την πλήγωσε

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη μίλησε για τη σχέση της με τον πατέρα της και τα όσα έζησε δίπλα του ως παιδί ενώ αναφέρθηκε και στη διαθήκη του.