Κι ενώ οι φήμες ότι επιστρέφουν στη «Μουρμούρα» σε ρόλο guest ολοένα και πυκνώνουν - καθ' ότι ο Alpha δεν κατάφερε να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα με άλλο ζευγάρι - η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κι ο Πάνος Βλάχος βρίσκονται στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όπου παρακολουθούν σεμινάρια σχετικά με την υποκριτική και το θέατρο. (για τα υπόλοιπα βλέπουμε...)
Ωστόσο, δεν λείπουν και οι στιγμές χαλάρωσης για το ερωτευμένο ζευγάρι αφού όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν, ανακαλύπτουν τις ομορφιές της χώρας.
Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει ένα μέρος του καλοκαιριού της στην California. Μάλιστα, δεν σταματά να αναρτά στο προφίλ της στο Instagram εικόνες από τις διακοπές της. Ποζάρει στην θάλασσα, εντυπωσιάζοντας με φόντο το μαγευτικό τοπίο που βρίσκεται. Πως να μη συγκεντρώνει αμέτρητα likes;