Η Τσιμτσιλή καρφώνει αντίπαλη εκπομπή: Απ' το ρετούς δεν τους αναγνωρίζεις

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε υπονοούμενα για αντίπαλη πρωινή εκπομπή.

i-tsimtsili-karfwnei-antipali-ekpompi-ap-to-retous-den-tous-anagnwrizeis
SHARE THIS
0
SHARES

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε σαφείς αιχμές στον αέρα του «Happy Day». Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Λάουρα Νάργες, το βράδυ της Τετάρτης. 

Η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος αναφέρθηκαν κυρίως στις κριτικές που σχετίζονται με τα κιλά τους, αλλά και στις ευκαιρίες που δίνουν οι δημοσιογράφοι σε άτομα με παραπανίσια κιλά, για να προβληθούν.

Αρχικά ο Βασίλης Γρηγορόπουλος ανέφερε:

«Αυτά να τα ακούν αυτοί που κρίνουν τηλεοπτικές εκπομπές για το αν σχολιάσουν ή κάνουν πλάκα με τα κιλά, ενώ ίσως κάποια φορά, κάποιοι συνάδελφοί τους ή οι ίδιοι έχουν κρίνει και δεν έχουν δώσει την ευκαιρία σε κάποιον να δώσει συνέντευξη λόγω κιλών».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη συνέχεια ζήτησε διευκρινίσεις από τον συνεργάτη της κι εκείνος είπε:

«Πολλοί συνάδελφοί μας κατά διαστήματα, μέσα στα χρόνια, κράζουν τηλεοπτικές εκπομπές άλλες που μπορεί να έκαναν πλάκα άλλος για τα κιλά… και τους λένε ρατσιστές κλπ… και ίσως συνάδελφοί τους των περιοδικών έχουν κάνει τα ίδια και χειρότερα σε άλλους ανθρώπους, αλλά δεν τα συζητάνε αυτά τα θέματα γιατί προφανώς τους αφορούν πιο άμεσα».

Τότε, η Τσιμτσιλή ανέφερε:

«Εδώ έτυχε εμένα, μου είπαν, σε εκπομπή σχολίαζαν για το αν γίνεται photoshop ή δε γίνεται και κοίτα πώς είναι με ρετούς και πώς είναι χωρίς ρετούς, όταν οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές αυτής της εκπομπής αν τους δεις στο Instagram τους από το ρετούς δεν τους αναγνωρίζεις» ρίχνοντας τα καρφιά της σε αντίπαλη πρωινή εκπομπή.

 

Φωτο: ndp 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook