
28χρόνια πριν και συγκεκριμένα το φθινόπωρο του 1992, η νεαρή Τζένη Μπαλατσινού είχε γίνει νονά ενός αξιολάτρευτου κοριτσιού. Της κόρης του Νίκου Κουντουρά, εκδότη και αδελφού της Έλενας Κουντουρά, και του γνωστού μοντέλου, Ξένιας Πανταζή.
28 χρόνια αργότερα η Τζένη Μπαλατσινού περιμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτα και του γάμου της με τον υπουργό υγείας Βασίλη Κικίλια.
Εκείνη την περίοδο, η Μπαλατσινού είχε γίνει ήδη διάσημη αφού δύο χρόνια πριν είχε εκλεγεί Σταρ Ελλάς και ένα χρόνο μετά Μις Παγκόσμιος Τουρισμός.
Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας o οποίος εργάζεται στον lifestyle τομέα από το 1988 εως σημερα, με αφορμή την καραντίνα έχει γεμίσει το προφίλ του στο facebook και το instagram με φωτογραφίες από το σπάνιο αρχείο του.
Μεταξύ αυτών και η φωτογραφία της Τζένης Μπαλατσινού από τη βάπτιση.
Η νεαρή Τζένη, ήταν πανέμορφη νονά με κίτρινο σατέν φόρεμα, ελαφρύ μακιγιάζ και καστανόξανθα μαλλιά, μέχρι τους ώμους της.

Έγραψε στη λεζάντα ο φωτογράφος:
"Throwback απο το φθινόπωρο του 1992 οταν η μόλις πριν δυο χρονια εκλεγμένη σταρ ελλας και πριν ενα χρόνο σε διεθνή καλλιστεία με τίτλο μις παγκοσμιος τουρισμος Τζενη μπαλατσινου βάφτισε την κόρη της Ξένιας Πανταζη – σταρ ελλας του 1987 – και του Νικου Κουντουρα στου οποιου το πρακτορειο μοντέλων ανηκε και ειχαν μια αψογη φιλική σχέση . Ωραιες εποχες με καθημερινα πολυ και καλο φωτορεπορταζ”.

Τζένη Μπαλατσινού: Αγνώριστη σε φωτογραφία του ’90 - Στην πασαρέλα με κοντό πλατινέ μαλλί

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr