
Η Αντζελίνα Τζολί και τα έξι παιδιά της επισκέφτηκαν το Παρίσι για ολιγοήμερες διακοπές.
Πανέμορφη και πιο λαμπερή από ποτέ η Τζολί έκανε ένα διάλειμμα από τη φιλανθρωπική εργασία της για να απολαύσει λίγο καιρό με τα παιδιά της.

Οι επτά τους ταξίδεψαν στο Παρίσι και φυσικά επισκέφτηκαν το διάσημο Μουσείο του Λούβρου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την Αφροδίτη της Μήλου, τη Νίκη της Σαμοθράκης και άλλα πολύ σημαντικά εκθέματα του μουσείου.

Η 42χρονη ηθοποιός ήταν απίστευτα όμορφη και λαμπερή μέσα σε ένα πολύ κομψό μαύρο παλτό, μαύρο μίντι φόρεμα, μαύρες γόβες, μαύρη μεγάλη δερμάτινη τσάντα και μεγάλα γυαλιά ηλίου.


Ιδιαίτερα ευδιάθετη ήταν και η... συμμορία με τον 16χρονο Μάντοξ, την 13χρονη Σαχάρα, τον 14χρονο Παξ, την 11χρονη Σιλό και τα 9χρονα δίδυμα να ακολουθούν τη διάσημη μαμά τους.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr