Λίγο πριν το 2025 αποτελέσει παρελθόν, η Χάρις Αλεξίου γιόρτασε τα 75α γενέθλιά της. Την ξεχωριστή αυτή στιγμή την πέρασε μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.
Την παράσταση έκλεψε, όπως φαίνεται από τη σχετική εικόνα που δημοσίευσε στο Instagram, η τρισδιάστατη λευκή τούρτα.
"Πάει πέρασε κι αυτό! Πάμε γι’ άλλα τώρα!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. Και δεν πρόκειται απλώς για μια φράση, αλλά για στάση ζωής, αφού μετά από την απόφασή της να αφήσει το μικρόφωνο, μεταπήδησε στον χώρο της υποκριτικής.
Αυτό το διάστημα η Χάρις Αλεξίου έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του "Maestro" με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ενώ μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς περιμένει τα σενάρια των τελευταίων επεισοδίων.
Καθώς τα γυρίσματα ξεκινούν πάλι την ανοιξη, το "Maestro" αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στις οθόνες -μέσω του Netflix και του Mega- τον Οκτώβριο του 2026.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
![Η Χάρις Αλεξίου έγινε 75 - Η εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλιά της [Εικόνα]](/Content/ImagesDatabase/p/300x200/crop/both/08/08aacc384a6945fc9b800bb81ba9b09a.jpg?anchor=topcenter)