Ηλίας Γκότσης: Οι πληγές στα πόδια μου από το Survivor είναι...

Η εμπειρία του Survivor, η σχέση του με την κοπέλα του, η δουλειά του και η... επιστροφή του στον Αγιο Δομίνικο. Πώς χαρακτήρισε τις πληγές του από το Survivor.

ilias-gkotsis-oi-pliges-sta-podia-mou-apo-to-survivor-einai
SHARE THIS
0
SHARES

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Ηλίας Γκότσης μίλησε για την εμπειρία ζωής στο Survivor, τις πληγές στο σώμα του, για το αν θα επέστρεφε ξανά στον Αγιο Δομίνικο, αλλά και για τη συμμετοχή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο ριάλιτι.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξής του στο TV ΕΘΝΟΣ.

Όντας ερασιτέχνης ζωγράφος, με ποια χρώματα θα ζωγραφίζατε την εμπειρία σας στο Survivor;

Νομίζω ότι αυτός ο πίνακας που θα ταίριαζε στην περίπτωση του Survivor είναι ένας πίνακας με πανδαισία χρωμάτων που θα αντικατοπτρίζει τις αμέτρητες εμπειρίες που πήρα από το παιχνίδι.

Θα ξαναπηγαίνατε; Θα το τολμούσατε και πάλι;

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι βγήκα. Μου έχει λείψει ήδη πάρα πολύ. Ακόμα δεν έχουν καλά καλά επουλωθεί οι πληγές μου. Παρ’ όλα αυτά θα ήθελα πάρα πολύ να τρέξω σε στίβο μάχης και να συμβιώσω πάλι με την ίδια ομάδα. Νομίζω ότι θα μπορούσα να μπω και αύριο στο παιχνίδι.

Οι πληγές σας είναι αρκετές;

Σε επίπεδο τραυματισμών, όλοι έχουν πάρει «παράσημα» από το παιχνίδι. Τα πόδια μας έχουν πολλά τραύματα και πληγές.

Έχετε παρατηρήσει αλλαγή στη συμπεριφορά γυναικών από την ημέρα που βγήκατε από το παιχνίδι;

Έχει να κάνει, νομίζω, με το πόσο ώριμος είσαι για να μπορείς να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Εγώ είμαι πολύ καλά με την κοπέλα μου.

 

Εάν σας σταματούσε κάποιος στο δρόμο και σας ζητούσε τη γνώμη σας για να πάει στο Survivor, τι θα του λέγατε;

Δεν μπορώ να πάρω θέση επ’ αυτού. Ο κάθε άνθρωπος αν θέλει μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου άξιζε να μπει στο παιχνίδι; Με ποια κριτήρια πιστεύετε ότι την επέλεξε η παραγωγή; Μόνο και μόνο επειδή ήταν γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό ή επειδή η παραγωγή την προόριζε για το My style rocks;

Η Σπυροπούλου μπορεί αγωνιστικά να μην ήταν τόσο αθλητική όσο τα άλλα παιδιά, αλλά κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν το έβαλε κάτω. Ήταν συνειδητοποιημένη απ’ όταν μπήκε στο παιχνίδι.

 

ΦΩΤΟ: NDP, Social Media

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook