
Με αφορμή την πολυαναμενόμενη επιστροφή της κωμικής σειράς "Το Σόι σου", που αγαπήθηκε όσο λίγες τα τελευταία χρόνια, η Ιωάννα Ασημακοπούλου προχώρησε σε μία σπάνια εξομολόγηση μέσα από τον λογαριασμό του alpha στο tik tok.
H ηθοποιός, που στη σειρά την απολαμβάνουμε ως "Αντωνία Τσιρίδου" ή αλλιώς "Ζουζουνέλ", μίλησε για μία από τις τελευταίες σκηνές που γύρισε με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, την τηλεοπτική της πεθερά, στο τέλος του πέμπτου κύκλου, οπότε και "Το Σόι Σου" έριχνε - προσωρινά από όσο φάνηκε - αυλαία.
Πρόκειται συγκεκριμένα για τη σκηνή όπου αποχαιρετά συγκινημένη τη συμπρωταγωνίστριά της, πριν εκείνη μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη στο φινάλε της σειράς, με την Ιωάννα Ασημακοπούλου να αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αυτή ήτανε μία από τις τελευταίες σκηνές του Σογιού. Ήταν η τελευταία μέρα που είχα εγώ γύρισμα και έλεγα σε όλους 'ρε παιδιά, μην είστε τόσο υπερευαίσθητοι. Σιγά τώρα εντάξει, θα συναντηθούμε και μετά'".
Διαβάστε περισσότερα στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr