Να ακουμπήσει στις πλάτες του άνδρα και να τον θαυμάζει θέλει η Ιωάννα Μαλέσκου με αφορμή μια δήλωση του Πέτρου Λαγούτη στην εκπομπή της πως "δεν θα ξανάκανε σχέση με ηθοποιό".
Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για σχέση που είχε στο παρελθόν, ο οποίος ήταν εκτός χώρου, αλλά και για τα χαρακτηριστικά που την ελκύουν σε έναν άντρα.
"Εμένα μου είχε συμβεί αυτό με παλιότερη σχέση μου. Μου είχε συμβεί γιατί δε μπορούσε να καταλάβει απόλυτα το πρόγραμμά μου, τον τρόπο που εγώ λαμβάνω υπόψιν μου τον τρόπο που εγώ δουλεύω. Στην τηλεόραση δούλευα. Ήτανε υπάλληλος με συγκεκριμένο ωράριο", αποκάλυψε για τον πρώην σύντροφό της.
"Πάντως εγώ νομίζω πως δεν θα ήθελα σύντροφο από τον ίδιο κλάδο. Δεν το έχω φανταστεί. Εγώ θέλω τον άντρα να μπορώ να τον θαυμάζω, να ξέρω πως μπορώ να ακουμπήσω στις πλάτες του. Και δε δίνω και πολύ μεγάλη σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Με κερδίζει χαμόγελο, βλέμμα, αλλά κυρίως αυτή η εσωτερική σιγουριά και ο δυναμισμός ενός ανθρώπου.
Αν μπορώ να τον θαυμάζω. Θέλω να θαυμάζω τους ανθρώπους γύρω μου. Και όχι μόνο τους ανθρώπους στις ερωτικές μου σχέσεις. Αλλά και τους ανθρώπους που έχω πλάι μου. Τους συνεργάτες μου, τους φίλους μου. Τότε είμαι ευτυχισμένη. Διαφορετικά…", δήλωσε η παρουσιάστρια.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr