X

Ιωάννα Μαλέσκου: Προσπαθούσα να δείχνω ότι όλα είναι καλά, δεν ήταν όλα καλά

Για την περίοδο την οποία βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα

Γράφει: TheToc team

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η παρουσιάστρια η οποία επέστρεψε μέσα από το Open και το TV Queen, μίλησε για την πορεία της αλλά και το ξεκίνημά της στην τηλεόραση, την περίοδο την οποία βρέθηκε από την Κρήτη στην Αθήνα και στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

"Όταν κάτι είναι πρωτόγνωρο και μπαίνεις σε μια συνθήκη νέα, έχεις την απειρία του πώς λειτουργούν τα πράγματα. Από μόνο του αυτό με βρήκε ανέτοιμη για το πώς θα το διαχειριστώ συναισθηματικά. Άσχετα που προσπαθούσα να δείχνω ότι όλα είναι καλά, δεν ήταν όλα καλά μέσα μου", εξομολογήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου για το ξεκίνημά της καλεσμένη στο "Πρωινό Σου Σου".

Διαβάστε Επίσης

"Πρακτικά όμως είναι και ένα μάθημα… ή θα συνεχίσεις και θα πας σπίτι σου ή θα προσπαθήσω και θα εξελιχθώ", πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

"Πλέον διαχειρίζομαι τις αρνητικές κριτικές με διαφορετικό τρόπο, στο παρελθόν τις άφηνα να με επηρεάσουν χωρίς να το εκδηλώνω", είπε η Ιωάννα Μαλέσκου καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή με την Ελένη Τσολάκη.