
Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Happy Day βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ, το πρωί της Δευτέρας, στην πρεμιέρα της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ήταν η εντυπωσιακή σύζυγός του Ιωάννα Μπούκη με την οποία έχει δύο κόρες.
Κάποια στιγμή, ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που λάμβανε από τις δυο κόρες του.
Κλείνοντας τη συνέντευξη, ήρθε η ερώτηση που έκανε τον Σρόιτερ να λυγίσει και την σύζυγό του να δακρύσει.
Η γλυκιά ερώτηση από τις κόρες του
Κάποια στιγμή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε την παρακάτω ερώτηση από τις κόρες του:
"Μπαμπά, το ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ;".
Τότε ο Αντώνης Σρόιτερ, ήρθε σε αμηχανία και απάντησε "το ξέρω, το ξέρουν και δεν χρειάζεται καν να το λέμε".
Τότε η Τσιμτσιλή έσπευσε να ευχαριστήσει για την παρουσία στο πλατό την σύζυγο του Σρόιτερ Ιωάννα Μπούκη.
Και όταν η κάμερα στράφηκε προς το μέρος της, η Ιωάννα Μπούκη, δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνηση της.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα.
Στα δώδεκα θα κλείσω τις κόρες μου σε μοναστήρι, βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα
Πριν από λίγους μήνες, ο Αντώνης Σρόιτερ είχε πει για τις κόρες του σε συνέντευξή του στην Ελεονώρα Μελέτη:
- Είσαι από τους μπαμπάδες, όπως είναι και ο άνδρας μου, που λενε ότι θα κλείσουν τις κόρες τους στο μοναστήρι;
"Εγώ το έχω κατεβάσει στα δώδεκα γιατί βλέπω κάτι ανησυχητικά πράγματα που συμβαίνουν στα σχολεία, οπότε το όριο ηλικίας πέφτει, η μονή είναι έτοιμη".
Τι σας πιάνει με τις κόρες σας; πρόσθεσε η Μελέτη.
"Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ των παιδιών μου πιστεύω.
Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα, μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς, γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά και τέτοια βγαίνεις χαμένος”.
"Ακούω όλα αυτά τα "γνώρισε τον φίλο της κόρης σου και φέρε τον σπίτι να τον έχεις από κοντά κλπ να γίνεται και φίλοι”. Και λέω "τι είναι αυτά που λέτε”;
Δεν ξέρω, τι να σου πω; Τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr