X

Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε παρατήρηση για το ντύσιμό της στο Ριάντ - "Πολύ αυστηρά τα πράγματα"

Η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της γιορτάζουν την επέτειο της σχέσης τους στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας

Γράφει: TheToc team

Ταξίδι-έκπληξη έκανε στην Ιωάννα Τούνη ο σύντροφός της, Δημήτρης Σπυριδωνίδης.

Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειο της σχέσης του στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Ωστόσο, κατά τη χθεσινή τους βόλτα είχαν ένα απρόοπτο, αφού οι αστυνομικές αρχές του Ριάντ έκαναν παρατήρηση στην Ιωάννα Τούνη για το σκίσιμο που είχε το φόρεμά της.

"Χθες στη βόλτα, φορούσα αυτό εδώ το φόρεμα. Το βλέπεις πώς είναι έτσι; Κλειστό. Μακρύ. Και μου έκανε παρατήρηση το Ριάντ police, Saudi police, δε ξέρω τι, γιατί εδώ πίσω, στο πόδι παιδί μου, εδώ κάτω χαμηλά, έχει σκίσιμο. Και μου είπαν, "δε μπορείτε να μπείτε κυρία μου”.

Πάλι καλά έβγαλα το μαντήλι από το κεφάλι και το έδεσα παρεό. Τι να σου πω τώρα εδώ πέρα. Πολύ αυστηρά τα πράγματα. Εντωμεταξύ αυτό λέω στο αγόρι μου, με έφερε επίτηδες εδώ για να ντύνομαι, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση" αναφέρει η ίδια σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

@j.touni Universe do your magic ✨👨🏼‍🦲❤️ #φοργιου #βαιραλ #jtouni ♬ son original - ana.misinciuc

Ιωάννα Τούνη: Το room tour στο ξενοδοχείο στο Ριάντ

Η γνωστή influencer αποκάλυψε μέσα από τα social media ότι το αγόρι της κανόνισε ταξίδι… σε μυστικό προορισμό, χωρίς εκείνη να γνωρίζει καμία λεπτομέρεια.

"Φεύγω ταξίδι με το αγόρι μου και μάλιστα φεύγω ένα ταξίδι, στο οποίο δεν ξέρω τον προορισμό. Πρώτη φορά στη ζωή μου πηγαίνω ταξίδι χωρίς να ξέρω πού πηγαίνω, οπότε δεν ξέρω τι βαλίτσα πρέπει να φτιάξω ακριβώς. Μου ‘πε ότι δε θα ‘χει κρύο, οπότε λέω να πάρω ό,τι ανοιξοκαλοκαιρινό υπάρχει.

Κλείσαμε ένα χρόνο. Και αυτό είναι το ταξίδι δώρο. Είμαι ενθουσιασμένη, πεθαίνω, λιώνω. Πρώτη φορά έχω κάποιον να νοιάζεται έτσι… για να με κάνει χαρούμενη. Και όχι μόνο με υλικά αγαθά. Τώρα αυτό είναι το κερασάκι στην τούρτα. Γελάνε τα μουστάκια μου, δεν ξέρω. Είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ευγνώμων. Και φτου, φτου, φτου, φτου, φτου, ματάκια, ματάκια, ματάκια, ματάκια", εξομολογήθηκε η Ιωάννα Τούνη στα Instagram Stories της.

Η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τη Σαουδική Αραβία, κάνοντας και ένα room tour στο δωμάτιο που έκλεισε για εκείνους ο Robbie.

Αμέσως μετά την άφιξή της, ανέβασε πλάνα από το πολυτελές δωμάτιο τους.

"Λοιπόν συμπεθέρες μου σας έχω update. Έχουμε έρθει Ριάντ για τρεις ημέρες… και μετά θα ακολουθήσει ακόμη ένας προορισμός (που δεν γνωρίζω). Πρώτη φορά εδώ!" έγραψε η Influencer στα Instagram Stories της.

@j.touni Συμπεθέρες μου ο πρώτος προορισμός-έκπληξη είναι το Ριαντ (πρωτεύουσα της Σαουδικής αραβίας) και σε 3 ημέρες θα πάμε και σε δεύτερο προορισμό… που λες να είναι;🥹🥹🫠🫶🏼 επίσης πως σου φαίνεται το δωμάτιο;; #φοργιου #roomtour #riyadh #viral ♬ original sound - Ioanna Touni

Διαβάστε Επίσης