Πριν 12 μέρες η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Η Ιωάννα Τούνη, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα ως μαμα και δείχνει όλες τις πλευρές της μητρότητας.
Σήμερα, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα του σώματός της 12 μόλις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

"Έχει 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα" αναφέρει η Ιωάννα Τούνη, συμπληρώνοντας πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει διατροφή – κάτι που σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα – ωστόσο φορά αρκετές κρέμες.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr