Στην απουσία της Ανθής Βούλγαρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αλλά και στο τηλεοπτικό του μέλλον.
Μιλώντας για την απουσία της Ανθής Βούλγαρη από την εκπομπή λόγω της γέννας του παιδιού της, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ανέφερε στην εκπομπή Breakfast@Star και τη Σοφία Μανουσακίδου, πως "μου έχει λείψει πολύ, αλλά και με τη Βελίκα Καραβάλτσιου καλά τα πάμε. Του χρόνου πρώτα ο Θεός να έρθει κι η Ανθή μας...".
Για τον Γιώργο Παπαδάκη και τις φήμες που θέλουν τον ΑΝΤ1 να του ετοιμάζει ένα αφιέρωμα μέσα από την εκπομπή του, απάντησε: "Δεν έχουν γίνει τόσα αφιερώματα για τους παρουσιαστές; Δεν έχει δικαίωμα να το κάνει αυτό ο Παπαδάκης, που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση; Τόσος κόσμος πέρασε από κει και τόσα θέματα έχει αναδείξει. Είναι δικαίωμά του, ας μην είμαστε μεμψίμοιροι".
Όσο για το τηλεοπτικό του μέλλον στο Mega σχολίασε πως "ξέρω ότι μένω σταθερός στο Mega του χρόνου. Έχεις ακούσει κάτι εσύ; Αν δεν έχεις ακούσει, τότε έτσι θα είναι".
Στη συνέχεια όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κατσαρίδης, το δίδυμο της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Mega, θα παραμείνει και του χρόνου στο πόστο του.