Ιρίνα Σάικ: Η πρώτη συνέντευξη μετά το χωρισμό με τον Μπράντλεϊ Κούπερ

Στα 34 της αφήνει πίσω της μία σχέση ζωής και αρχίζει ξανά. Όπως λέει η ίδια στη συνένετευξή της "Ή κάνε κάτι μεγάλο ή πήγαινε σπίτι σου".

irina-saik-i-prwti-sunenteuksi-meta-to-xwrismo-me-ton-mprantlei-kouper
SHARE THIS
0
SHARES

Την επόμενη από την ημέρα που έδωσε τη συνέντευξη στο Harper's Bazaar, θα έφευγε για το Λος Άντζελες, εκεί που μοιραζόταν  το ίδιο σπίτι και ζούσε με τον σύντροφό της Μπράντλεϊ Κούπερ τα τελευταία χρόνια, αλλά όχι πια.

Τα διαπεραστικά της μάτια κοιτούσαν τη δημοσιογράφο Ολίβια φλέμινγκ, όπως περιγράφει η ίδια, με καχυποψία, με κοφτερό τρόπο και σαν να την προκαλούσε όπως ακριβώς κατέληξε να κάνει: "Προχώρα, σε προκαλώ να με ρωτήσεις για τον Μπράντλεϊ". 

 

Πριν τον χωρισμό η Ιρίνα Σάικ κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό και να γίνει εμμονή η προσωπική της ζωή: "Πιστεύω ότι έτσι είμαστε τα ανθρώπινα πλάσματα. Αν δεν μπορείς να έχει κάτι τότε το θέλεις πιο πολύ. Υπάρχει κάτι σαν κουρτίνα εκεί σε αυτό το σημειό, θέλεις να σηλώσεις την κουρτίνα. Περιέργεια πρέπει να είναι αυτό". 

Σχετικά με τον γάμο υποστηρίζει ότι είναι οπαδός του θεσμού, αλλά δεν σταματά να ψάχνει αν είναι κάτι που τελικά θέλει για τον εαυτό της. «Όλοι το βλέπουν διαφορετικά», ξεκινάει να λέει και συνεχίζει: "Πιστεύω στον γάμο; Ναι φυσικά. Δεν είμαι το είδος του ατόμου που είναι εναντίον του". 

Προς το παρόν, όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, έχει επικεντρωθεί στην κόρη της, τη Λέα, και στο να τακτοποιηθεί στο West Village, την περιοχή που μετακόμισε. 

”Είναι σημαντικό να περιτριγυρίζεσαι και να επιλέγεις τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου επειδή όταν ξυπνάς και κοιτάς τον εαυτό σου στον καθρέφτη....". Σε αυτό το σημείο σταματά σαν να θέλει να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις  που θα μοιραστεί δημόσια:"...όχι ότι τρέχω στον καθρέφτη μόλις ξυπνάω, αλλά οι άνθρωποι που σε αγαπούν, που σε περιτριγυρίζουν όλη τη μέρα , βλέπουν μία διαφορετική πλευρά από αυτή που βλέπεις εσύ για τον εαυτό σου".    

Φωτογραφίες: EPA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook