Ηθοποιός του "Τατουάζ" στην εντατική μετά από εγκεφαλικό

Περνούσε ήδη περιπέτεια μετην υγεία του, αφού μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

ithopoios-tou-tatouaz-stin-entatiki-meta-apo-egkefaliko
SHARE THIS
0
SHARES

Μία άσχημη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το Facebook, που σκόρπισε τη θλίψη σε φίλους, γνωστούς και τηκεθεατές. Στην εντατική βρίσκεται ο ηθοποιός της καθημερινής σειράς του Alpha, μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

Για το γεγονός ανέλαβαν να ενημερώσουν άνθρωπο που διαχειρίζονται τη σελίδα του Στέλιου Γεωργιάδη στα social media.

 

 

 

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Θα ήθελα να ενημερώσω όλους τους γνωστούς και φίλους του Στέλιου, πως ο Στέλιος περνά δύσκολες ώρες. Δεν μπορεί να απαντήσει στα μηνύματα και κλήσεις σας. Θα σας ενημερώσουμε όταν έχουμε νέα του».

 
 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του dailystarscy ο ηθοποιός περνούσε και πάλι δύσκολες ώρες καθώς μια ξαφνική μόλυνση σε παλιά του εγχείρηση είχε ως αποτέλεσμα να μπει δυο φορές στο χειρουργείο.

Ο Στέλιος Γεωργιάδης συμμετείχε σε διάφορες σειρές της Κύπρου, με τελευταία το "Τατουάζ". Είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην Κύπρο, ο οποίος εργάζεται και ως κομμωτής.

Στην ανάρτηση για την υγεία του έχουν γραφτεί πολλές ευχές για την εξέλιξη της υγείας του και δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook