
Γενέθλια είχε χθες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και τα γιόρτασε μαζί με τους φίλους της στην Αμερική. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό μέσα από τον ρόλο της στη Μουρμούρα, είναι γεννημένη στις 18 Οκτωβρίου του 1985, και έκλεισε τα 32 της σε ένα όμορφο πάρτι από το οποίο δεν έλειψε κανένα αγαπημένο της πρόσωπο.
Βέβαια, στη φωτογραφία που ανέβασε στα social media η φίλη της Δωροθέα Πασχαλίδου, έγραψε: 23 years and counting... έχοντας αλλάξει τη σειρά των αριθμών (όπως έχει κάνει και η ίδια η Ιωάννα στη φωτογραφία).
Στην εν λόγω φωτογραφία απεικονίζονται ο Γιώργος Καραμίχος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Πάνος Βλάχος, ο Δημήτρης Γιαννέτος και άλλοι φίλοι της Ιωάννας.
Με αφορμή τα γενέθλιά της, η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία της από το ταξίδι της στο Grand Canyon γράφοντας:
«Και καθώς τα χρόνια περνούν, μην ξεχνάς να ζεις το παρόν... Κάποτε το περίμενες ως το μέλλον σου και θα το αγαπάς όταν γίνει παρελθόν».
.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr