Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Όταν πήγα στην Αμερική δούλεψα μισό χρόνο ως...

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποκαλύπτει τον λόγο που εγκατέλειψε τον ρόλο της στην Μουρμούρα και έφυγε από την Ελλάδα αλλά και την πρώτη δουλειά που έκανε στην Αμερική.

iwanna-triantafullidou-otan-piga-stin-ameriki-doulepsa-miso-xrono-ws
SHARE THIS
0
SHARES

Στην κάμερα του Happy Day και στον Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα με αφορμή την παρουσίαση του Bake off Greece. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός, μετά το τέλος του παιχνιδιού θα επιστρέψει ξανά στις ΗΠΑ. Η ίδια αποκάλυψε παράλληλα και τον λόγο που πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα, η οποία ήταν ότι ήθελε να παρακολουθήσει κάποια μαθήματα στην Αμερική.

instagram
instagram

Παράλληλα, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν πήγε στην Αμερική εργάστηκε για μισό χρόνο σε εστιατόριο και συγκεκριμένα στην υποδοχή, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν το έκανε για οικονομικούς λόγους αλλά για την εμπειρία.

instagram
instagram

«Το είδα σαν παιχνίδι, ότι είναι ένας ρόλος που έχω αναλάβει για λίγο. Δόξα τω Θεώ δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι μόνο για τα χρήματα γιατί προέκυψαν διάφορα που ήταν πιο κοντά στο αντικείμενό μου όπως διαφημίσεις» . 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της. 

 

ΦΩΤΟ: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook