Kαι όμως: Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται επενδυτής στην Καρδίτσα

Ο Σάκης Ρουβάς λόγω της μεγάλης επένδυσης της κατασκευής μονάδας παραγωγής βιοαερίου, το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρών στην Καρδίτσα.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
Kαι όμως: Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται επενδυτής στην Καρδίτσα

Τον Σάκη Ρουβά ως τραγουδιστή και καλλιτέχνη τον γνωρίζουν όλοι. Τον 45χρονο επιχειρηματία όμως Αναστάσιο Ρουβά από το Μαντούκι της Κέρκυρας, τον γνωρίζουν ελάχιστοι.

Ναι, μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο που τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες πέραν της μουσικής, φροντίζει να τις κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Σάκης Ρουβάς λόγω της μεγάλης επένδυσης της κατασκευής μονάδας παραγωγής βιοαερίου, το βράδυ της Δευτέρας έδωσε το παρών σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Κέντια". Στην συγκεντρωση συμμετείχαν αγρότες και κτηνοτρόφοι, που θα συνεργαστούν με την εταιρεία του Ρουβά, στους οποίους έγινε αναλυτική παρουσίαση του επενδυτικού πλάνου απο στελέχη της εταιρείας.

Νωρίτερα οι συνεργάτες του ανέλυσαν τον σχεδιασμό της εταιρείας. Οπως αναφέρθηκε, η μονάδα θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Αγ. Βησσαρίου, κοντα σε υφιστάμενη επιχείρηση επεξεργασίας κρεάτων και συγκεκριμένα στην περιοχή με την ονομασία " Ερρίκος". Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπάρχει, η μονάδα θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Όπως αποκάλυψε η σύμβουλος της εταιρείας γεωπόνος κ. Σωτηρία Πατσιαλή, πλησίον της μονάδας θα αναπτυχθεί και υδροπονικό θερμοκήπιο, σε πρώτη φάση με ντομάτα.
Επισημάνθηκε επίσης οτι η επένδυση θα τονώσει την τοπική οικονομία δημιουργώντας ταυτόχρονα νέες θέσεις εργασίας.

«Είναι το πέμπτο μου παιδί»

Ο γνωστός καλλιτέχνης θέλοντας να δείξει το μεγάλο του ενδιαφέρον για το επιχειρηματικό σχέδιο είπε πως με την σύζυγο του Κάτια Ζυγούλη είναι σαν να περιμένουν το …πέμπτο παιδί. Τονίζοντας μάλιστα τη συχνότητα των επισκέψεών του στην περιοχή, απευθύνθηκε στον Δήμαρχο Σοφάδων λέγοντας «μήπως να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα;».

Kαι όμως: Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται επενδυτής στην Καρδίτσα

Μεταξύ άλλων ο Σάκης Ρουβάς σημείωσε:«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και με τη βοήθειά σας, αυτό το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα.

Όπως είπα και με την Κάτια είναι σαν να περιμένουμε το… πέμπτο μας παιδί. Μετά από 25 χρόνια σε έναν τελείως διαφορετικό χώρο αυτό είναι το πρώτο μου εγχείρημα και θέλω την βοήθειά σας. Ο πρωτογενής τομέας είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας. Χρειάζεται μεγάλη υποστήριξη και όσοι περισσότεροι νέοι ασχοληθούν μπορούν να δώσουν μια καινούρια πνοή.»

Αναφερόμενος δε στις συχνές επισκέψεις στην περιοχή δήλωσε: Κατά έναν τρόπο αποφάσισα να γίνω… δευτεροδημότης. Μήπως πρέπει να φέρω και τα εκλογικά μου δικαιώματα.»

Kαι όμως: Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται επενδυτής στην Καρδίτσα - εικόνα 2

Λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων ο Σάκης Ρουβάς εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο της Καρδίτσας. Οι φήμες για το λόγο της επίσκεψής του στην πόλη , έδιναν και έπαιρναν εκείνες τις μέρες και κάποιοι μιλούσαν για «επιχειρηματικά σχέδια». Δεν απείχαν από την πραγματικότητα. Αλλωστε ο γνωστός τραγουδιστής είχε επισκεφτεί ξανά την περιοχή μας, κρατώντας –όσο μπορούσε- τις επισκέψεις του γνωστές σε ένα «μικρό κύκλο» ανθρώπων.

Ο Κερκυραίος καλλιτέχνης από την μουσική έβγαλε –και βγάζει- πολλά χρήματα. Παραμένει σε «top επίπεδο» εδώ και πολλά χρόνια αλλά όπως φαίνεται φροντίζει να κοιτάζει και το «αύριο». Ετσι αποφάσισε να επενδύσει επιχειρηματικά στην ενέργεια και συγκεκριμένα στο βιοαέριο. Και ο ν. Καρδίτσας είναι μια από τις περιοχές που μπήκαν στο στόχαστρο του ιδίου και των συνεργατών του. Εδώ να σημειώσουμε πως ένας εκ των βασικών συνεργατών του στο επιχειρείν και άτομο που εμπιστεύεται απόλυτα είναι ο αδερφός του Νίκος.

Οι πρώτες κρούσεις

Για να γίνει κατανοητό το γιατί ο Σάκης Ρουβάς επέλεξε το νομό Καρδίτσας να επισημάνουμε το εξής: Το βιοαέριο αναφέρεται συνήθως σε ένα μείγμα διαφορετικών αερίων που παράγονται από την αποσύνθεση οργανικής ύλης απουσία οξυγόνου. Το βιοαέριο μπορεί να παραχθεί από ακατέργαστες πρώτες ύλες όπως τα αγροτικά απόβλητα, κοπριά, αστικά απόβλητα, φυτική ύλη, βοθρολύματα, πράσινα απόβλητα ή απορρίμματα τροφών.
Όπως αντιλαμβάνεστε από τα παραπάνω ένας αγροτικο-κτηνοτροφικός νομός όπως η Καρδίτσα παρέχει εύκολα και σε μεγάλες ποσότητες «ακατέργαστες πρώτες ύλες».

Kαι όμως: Ο Σάκης Ρουβάς γίνεται επενδυτής στην Καρδίτσα - εικόνα 3

Το 2013 ο Ρουβάς εμφανίζεται στην Καρδίτσα μαζί με τον αδερφό του ως υποψήφιος αγοραστής μεγάλων εκτάσεων. Πραγματοποιεί συναντήσεις και στοχεύει σε εκτάσεις κοντά στον Κέδρο. Σύμφωνα με μια πηγή, διαπραγματεύεται την αγορά μονάδας επεξεργασίας κρεάτων, κάτι που τελικά δεν προχώρησε.
Οι πληροφορίες θέλουν τον γνωστό καλλιτέχνη να προχωρά τελικά σε αγορές αγροτεμαχίων στην περιοχή των Φαρσάλων. Όμως δεν εγκαταλείπει τον αρχικό στόχο, το ν. Καρδίτσας.

Από τον Παλαμά στον Αγιο Βησσάριο

Ο Σάκης Ρουβάς και οι συνεργάτες του, ερευνούν την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παλαμά. Βρίσκουν τις εκτάσεις που θέλουν κοντά στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου Παλαμά. Το σχέδιο όμως για την κατασκευή σύγχρονης μονάδας παραγωγής βιοαερίου δεν μπορεί να προχωρήσει. Η περιοχή δεν διέθετε παροχή ρεύματος υψηλής τάσης, παράγοντας αναγκαίος για την μονάδα που ήθελε να λειτουργήσει. Ετσι, πραγματοποίησε στροφή και επανήλθε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σοφάδων.

Η επιμονή του τελικά δικαιώνεται. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες έρχεται σε συμφωνία με ιδιοκτήτες γης και περνούν στην κατοχή της εταιρείας που είναι μέλος 37 στρέμματα στην περιοχή του Αγίου Βησσαρίου.
Όπως φαίνεται όμως θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς βρίσκεται σε επαφές για αγορά επιπλέον εκτάσεων.

Είναι έτοιμος

Στην περιοχή λοιπόν του Αγ. Βησσαρίου θα στηθεί η μονάδα παραγωγής Βιοαερίου. Σύμφωνα με πηγές η σχετική άδεια έχει εκδοθεί και ήδη έχουν εγκριθεί από την περιφέρεια η περιβαλλοντικές μελέτες. Πλέον ετοιμάζεται για την κατασκευή. Μάλιστα δεν επιθυμεί επιπλέον καθυστερήσεις, γι’ αυτό και «πύκνωσε» τις επισκέψεις στην Καρδίτσα. Από την στιγμή που τα πράγματα πήραν το δρόμο τους είναι δεδομένο ότι θα βλέπουμε πιο συχνά στην περιοχή μας τον πασίγνωστο τραγουδιστή.

Πηγή: karditsapress.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΡΟΥΒΑ - ΖΥΓΟΥΛΗ: 16 Ιουλ 2020 | 11:09

Ο γιος του Σάκη Ρουβά Αλέξανδρος οδηγεί το φουσκωτό - Η απίστευτη ομοιότητα μπαμπά γιου [Βίντεο]

Η πρώτη βόλτα του Αλέξανδρου Ρουβά με το φουσκωτό και τα... κορμιά των γονιών στη χρυσή άμμο.

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΙΑΣ 13 Ιουλ 2020 | 16:58

Το τρυφερό φιλί του γιου του Σάκη Ρουβά - Οι διακοπές με την Κάτια Ζυγούλη και τα παιδιά τους

Οι φωτογραφίες του Σάκη με τον γιο τους και το μήνυμα της Κάτιας

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ 09 Αυγ 2020 | 19:51

Χουάν Κάρλος: Μισητός μεν, αλλά οι Ισπανοί δε θέλουν να εγκαταλείψει τη χώρα

Η φυγή του δυσαρεστεί αρκετούς Ισπανούς, το οικονομικό σκάνδαλο όμως που έχει ξεσπάσει είναι μεγάλο.

ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΤΙ 09 Αυγ 2020 | 19:30

Πρίγκιπας Χάρι: Θα γιορτάσει τα γενέθλιά του με τον νέο του "πατέρα"

Χωρίς επισκέψεις από συγγενείς και φίλους έχει αναζητήσει ένα "νέο πατέρα" που τον στηρίζει.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ...ΚΟΛΑΖΕΙ 09 Αυγ 2020 | 16:58

Μπάγια Αντωνοπούλου: Ανέμελο καλοκαίρι, αψεγάδιαστο κορμί

Απολαμβάνει τις διακοπές της και ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή.

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ 09 Αυγ 2020 | 14:45

Ποια Τζένιφερ Λόπεζ, έχετε δει πόσο όμορφη είναι η Σμαράγδα Καρύδη στα 51 της; - Γενέθλια σήμερα για την ωραία ηθοποιό

Μπορεί η Αμερική να γιόρτασε τα 50 χρόνια της Λόπεζ, όμως η ομορφιά της Σμαράγδας είναι ακαταμάχητη.

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ 09 Αυγ 2020 | 12:32

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Από το Sex and the City, πωλήτρια παπουτσιών στη Νέα Υόρκη

Η Σάρα Τζέσικα Πέρκερ δεν είναι μια έξυπνη ηθοποιός αλλά και μια δαιμόνια επιχειρηματίας.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ 09 Αυγ 2020 | 10:27

Η έκκληση της Ερρικας Πρεζεράκου για αίμα: Η κατάσταση της υγείας της

Η πρώην αθλήτρια του επί κοντώ παραμένει νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο ΚΑΤ

ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ 09 Αυγ 2020 | 08:52

Άγριες Μέλισσες: Νέο spoiler με τους Σεβαστούς στα μαύρα

Με το μήνυμα "τελευταία μέρα γυρισμάτων πριν το διάλειμμα του Αυγούστου" ο Λεωνίδας Κακούρης δημοσίευσε βίντεο από γύρισμα της νέας σεζόν

ΟΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ 09 Αυγ 2020 | 08:11

Βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος: Ποιος θα τους επισκεφθεί το καλοκαίρι στο Μπαλμόραλ - Οι καλεσμένοι - έκπληξη

Ποιοι θα είναι οι επισκέπτες αυτή τη χρονιά και ποιοι δεν πρόκειται να τη συναντήσουν.

ΣΤΟ INSTAGRAM 08 Αυγ 2020 | 21:22

"Φωτιά" η Τόκιο του "La Casa de Papel": Οι φωτογραφίες της που έριξαν το instagram

Ελάχιστα αφήνει στην φαντασία με τις topless φωτογραφίες της η Τόκιο του "La Casa de Papel"

Ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 08 Αυγ 2020 | 20:25

Τα ανέμελα καλοκαίρια της Αλίκης στο Θεολόγο [εικόνες]

Καλοκαίρια στον μυστικό παράδεισο στο Θεολόγο σε μια εποχή που ένιωθε ανέμελη, σέξι και χαρούμενη.

ΣΠΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ 08 Αυγ 2020 | 17:49

Απογειωθείτε αλα Ιταλικά: Οι συνταγές για αυθεντική εύκολη πίτσα

Η συνταγή για την καλύτερτη σπιτική πίτσα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον Άκη Πετρετζίκη.