Και όμως: υπάρχει μια ηθοποιός που αρνείται να παντρευτεί

Δηλώνει ότι θα τη δούμε νύφη μόνο σε …ρόλους.

kai-omws-uparxei-mia-ithopoios-pou-arneitai-na-pantreutei
SHARE THIS
0
SHARES

Ενώ οι περισσότερες γυναίκες ονειρεύονται ένα γάμο, η Σμαράγδα Καρύδη όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στη Real όχι μόνο δεν ονειρεύεται γάμους αλλά μας …υπόσχεται ότι νύφη θα τη δούμε μόνο στη σκηνή.

Μάλιστα αυτό το χειμώνα, η Σμαράγδα Καρύδη σκηνοθετεί την παράσταση «Του Κουτρούλη ο Γάμος» και πρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκο Κουρή στο «Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου». Είναι η πρώτη της σκηνοθεσία για την οποία έχει δηλώσει ενθουσιασμένη και ένα σχέδιο το οποίο είχε στο μυαλό της αλλά ανέβαλλε για πολλά χρόνια. 

Όσο για το γάμο, δε τον έχει καμία ανάγκη, αφού η σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη που μετρά πολλά χρόνια δεν φαίνεται να έχει ανάγκη την επίσημη επισφράγιση. 

 

Το έργο «Του Κουτρούλη ο Γάμος» είναι η ιστορία του Μανόλη Κουτρούλη, ενός ευκατάστατου  ράφτη απ’ τη Σύρο, που φτάνει μαζί με τον υπηρέτη του Στροβίλη στην Αθήνα για να ζητήσει σε γάμο την φιλόδοξη Ανθούσα, κόρη του ξενοδόχου Σπύρου, που έχει ερωτευτεί . Η Ανθούσα έχει κρυφά απ’ τον πατέρα της σχέση με τον Λεωνίδα Ξανθούλη, έναν νεαρό αστυνομικό γραφέα ο οποίος είναι επίσης πολύ ερωτευμένος μαζί της και προκειμένου να αποφύγει το γάμο με τον Κουτρούλη του θέτει έναν όρο. Για να γίνει γυναίκα του πρέπει ο ταπεινής καταγωγής και αμόρφωτος ράφτης να εγκαταλείψει τη ραπτική και να γίνει υπουργός. Ο Κουτρούλης με τη βοήθεια του υπηρέτη του προσπαθεί με κάθε μέσο για να πετύχει την υπουργοποίησή του και καταφέρνει να πείσει τους πάντες πως πραγματικά το έχει πετύχει. Έτσι η μεγαλομανής Ανθούσα γρήγορα τον παντρεύεται. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη και το ψέμα και να επέμβει η δικαιοσύνη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑΣΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook