Οικογενειακή βραδιά στην Πάρο πέρασαν η Κατερίνα Καινούργιου και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής, έχοντας στο πλευρό τους και τους γονείς του επιχειρηματία.
Το ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο αγαπημένο του νησί, με το φετινό καλοκαίρι να έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνους, καθώς είναι το πρώτο ως γονείς.
Το βράδυ της Πέμπτης 13 Αυγούστου, ο Παναγιώτης Κουτσουμπής μοιράστηκε στα social media ένα στιγμιότυπο από τη βραδινή οικογενειακή έξοδο για φαγητό. Στην παρέα ήταν και οι γονείς του, με τους οποίους ο ίδιος διατηρεί ιδιαίτερα στενή σχέση.
Οι ημέρες στην Πάρο είναι μια ευκαιρία για όλους να περάσουν χρόνο μαζί, μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας.
Για την Κατερίνα Καινούργιου, το φετινό καλοκαίρι είναι διαφορετικό και γεμάτο πρωτόγνωρα συναισθήματα. Η παρουσιάστρια απολαμβάνει για πρώτη φορά τις καλοκαιρινές διακοπές της ως μαμά, έχοντας στο επίκεντρο της ζωής της την κόρη της.