X

Καίτη Γκρέυ: Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη τραγουδίστρια - Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους [εικόνα]

"Σβήσαμε και τα 100 κεράκια... Μετά από χρόνια, οι πιο πιστοί της φίλοι ήμασταν εκεί" έγραψε ο Νίκος Νικόλιζας.

Γράφει: TheToc team
NPD

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα (14/5) η Καίτη Γκρέυ, η οποία έγινε 100 ετών. Η αγαπημένη τραγουδίστρια γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα μαζί με τους καλούς της φίλους Μαρία Βιντιάδη, Νίκο Νικόλιζα, Γιάννη Τζουανόπουλο και Χρύσα Παπαϊωάννου.

Ο Νίκος Νικόλιζας μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook με όλους μαζί και την Καίτη Γκρέυ στη μέση να σβήνει τα 100 κεράκια στην τούρτα της.

Διαβάστε Επίσης

"Σβήσαμε και τα 100 κεράκια μόλις τώρα. Μετά από χρόνια οι πιο πιστοί της φίλοι ήμασταν εκεί. Ο Γιάννης, η Χρύσα, η Έφη, η Μαίρη, ο Γιάννης. Εδώ και 40+ χρόνια, παρόντες όλοι. Εύχομαι, να πάρει όλος ο κόσμος το DNA της τεράστιας Καίτης Γκρέυ!", έγραψε ο δημοσιογράφος.


Διαβάστε Επίσης