X

"Καλημέρα Ελλάδα": Τι τηλεθέαση σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην τελευταία του εκπομπή

Αυλαία έριξαν χθες, Παρασκευή 4 Ιουλίου, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πολύ πρωινή ζώνη, δίνοντας την τελευταία μάχη τους για την τηλεθέαση.

Γράφει: TheToc team

Αυλαία έριξαν χθες, Παρασκευή 4 Ιουλίου, ο Γιώργος Παπαδάκης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πολύ πρωινή ζώνη, δίνοντας την τελευταία μάχη τους για την τηλεθέαση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, βέβαια, επιστρέφει κανονικά του χρόνου με το Happy Day, σε αντίθεση με τον Γιώργο Παπαδάκη που, μετά από 34 χρόνια, έριξε τίτλους τέλους στο Καλημέρα Ελλάδα.

Η τηλεθέαση

Στο δυναμικό κοινό, η Κοινωνία ώρα Mega σημείωσε μέσο όρο 22,7%, το Happy Day 20,3%, το Καλημέρα Ελλάδα 11,2%, οι Συνδέσεις 8,4%, το Σήμερα 7,6% και η Ώρα Ελλάδος 3,4%.

Όσον αφορά το γενικό σύνολο, η Κοινωνία ώρα Mega είχε μέσο όρο 18,6%, το Σήμερα 16,6%, το Καλημέρα Ελλάδα 15,2%, το Happy Day 11,8%, η Ώρα Ελλάδος 10,6% και οι Συνδέσεις 7,8%.

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Κοινωνία ώρα Mega – 22,7%

Happy Day – 20,3%

Καλημέρα Ελλάδα – 11,2%

Συνδέσεις – 8,4%

Σήμερα – 7,6%

Ώρα Ελλάδος – 3,4%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Κοινωνία ώρα Mega – 18,6%

Σήμερα – 16,6%

Καλημέρα Ελλάδα – 15,2%

Happy Day – 11,8%

Ώρα Ελλάδος – 10,6%

Συνδέσεις – 7,8%.