Κάνατε σεξ; Πρέπει να μας δείξετε την απόδειξη #aftersex

Ξαναμμένα πρόσωπα, εξουθενωμένα κορμιά απλωμένα στο κρεβάτι - Οι φωτογραφίες μετά το σεξ είναι η νέα τάση - Γιατί τα ζευγάρια ανεβάζουν #aftersex φωτογραφίες τους στο Instagram;

|
SHARE THIS
0
SHARES

Κάποτε τα ζευγάρια κατά τη διάρκεια των ραντεβού τους και κυρίως στις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους είτε στο αυτοκίνητο, είτε σε κάποιο σκοτεινό δρομάκι, πρόσεχαν τους ηδονοβλεψίες. Πλέον, οι ηδονοβλεψίες δεν χρειάζεται να στήσουν καρτέρι για να κρυφοκοιτάξουν κάποιο ζευγάρι. Το ζευγάρι ανεβάζει μόνο του τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο.

Ξαναμμένα πρόσωπα, εξουθενωμένα κορμιά απλωμένα στο κρεβάτι, αξιολάτρευτα χαμόγελα. Τέτοιες εικόνες γεμίζουν το hashtag #aftersex στο Instagram, κάτι που ξεκίνησε για πλάκα και έχει εξελιχθεί σε παγκόσμιο τρεντ.

«Κάνατε σεξ; Απόδειξη». Αυτή η «κατάθεση των αποδείξεων του σεξ» είναι η νέα μόδα. Οι ψυχολόγοι μιλούν για την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου να αποδείξει την αξία του, ιδιαίτερα μάλιστα στην εποχή μας, όπου οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη υπόθεση.

Η ιδέα και μόνο ότι εκατοντάδες ή χιλιάδες άνθρωποι θα τους δουν μετά το σεξ είναι μια μορφή αυτοεπιβεβαίωσης.

«Κοιτάξτε μας, κάνουμε πραγματικά καυτό σεξ»! Θεωρούν ότι αυτό θα τους προσφέρει καταξίωση και αναγνώριση από τους φίλους τους (εικονικούς ή πραγματικούς).

Ωστόσο, το #aftersex, από τη μία προβάλει μια υγιή και φυσιολογική σεξουαλική ζωή, ενώ απ' την άλλη ικανοποιεί μια ανάγκη αυτοπροβολής του σύγχρονου ανθρώπου για κάτι τόσο απλό, φυσιολογικό και ιδιαίτερο, που θα έπρεπε να φυλάσσεται εκτός σύνδεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook