Στο ίδιο έργο θεατές στο Φεστιβάλ των Καννών με το άγριο επεισόδιο τσακωμού, αυτή τη φορά μεταξύ της Δομινικανής ηθοποιού και παρουσιάστριας Mασιέλ Ταβέρας και της ίδιας security guard που είχε λογομαχήσει πριν λίγες μέρες με την τραγουδίστρια Κέλι Ρόουλαντ.
Καθώς λοιπόν, η ηθοποιός πόζαρε στο κόκκινο χαλί, φορώντας ένα φόρεμα με λευκή ουρά στολισμένο με μια εικόνα του Ιησού Χριστού, η γυναίκα φρουρός ασφαλείας εθεάθη να καθοδηγεί την ηθοποιό προς την έξοδο, καθώς η Tαβέρας προσπαθούσε να ποζάρει στους φωτογράφους.
Η φρουρός φάνηκε να βάζει το χέρι της πάνω από το κεφάλι και το στήθος της Tαβέρας καθώς προσπαθούσε να την βγάλει προς τα έξω. Εκνευρισμένη η ηθοποιός γύρισε προς τη φρουρό και όπως φαίνεται και από το βίντεο έβαλε το χέρι της στο πρόσωπό της ως απάντηση.
Στις 21 Μαΐου, η τραγουδίστρια Κέλι Ρόουλαντ, εθεάθη να επιπλήττει έντονα την ίδια φρουρό ασφαλείας στις Κάννες.
Η πρώην τραγουδίστρια των Destiny Child's παρευρισκόταν στην πρεμιέρα της γαλλικής ταινίας Marcello Mio, όταν η φρουρός εμφανίστηκε να στέκεται πάνω στο φόρεμα της Ρόουλαντ.
Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr