Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε η Εύη Δρούτσα για την Καλομοίρα, με φόντο το Fame Story, που αναμένεται να ξαναπροβληθεί στη μικρή οθόνη και το ενδεχόμενο συμμετοχής της τραγουδίστρια το μουσικό ριάλιτι.
Η γνωστή στιχουργός άφησε σαφείς αιχμές κατά της πρώην διαγωνιζόμενης, λέγοντας ότι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για να αναλάβει ρόλο δασκάλας ή μέλους στην κριτική επιτροπή.
"Πρώτα απ’ όλα το παιχνίδι αυτό δεν έχει coach. Άρα η Καλομοίρα ήθελε να μπει στην κριτική επιτροπή; 'Η (ήθελε να μπει) ως δασκάλα; Πώς μπορεί; Ποια εμπειρία έχει; Έχει εμπειρία; Δεν μιλάμε για καριέρα στην πίστα, εδώ προσπαθούμε να βγάλουμε νέους τραγουδιστές" δήλωσε στην εκπομπή του OPEN, "Ποιος είναι πρωινιάτικα;".
"Μπορεί έξω να κάνει καριέρα. Εδώ η κοπέλα έρχεται και λάμπει πραγματικά. Είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει αλλά για κάτι παραπάνω… Δεν μπορεί να κρίνει έναν λαϊκό τραγουδιστή. Τι θα του πει; Πρώτα από όλα, δεν μιλάει καλά ελληνικά" πρόσθεσε.
Στο επιχείρημα ότι και η Τζούλη Μασίνο συμμετείχε στο Fame Story παρότι δεν μιλούσε καλά ελληνικά, η Εύη Δρούτσα τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης, καθώς η κα. Μασίνο είναι δασκάλα με μεγάλη εμπειρία.
Τέλος, η στιχουργός σημείωσε ότι δεν ξέρει αν θα συμμετέχει η ίδια στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε ότι υπάρχει περίπτωση να μπει κάποιο άλλο πρόσωπο "από τα πιο παλιά" στο "σπίτι" όπου θα μένουν οι διαγωνιζόμενοι.
Δείτε το βίντεο