Καρύδη-Αθερίδης: Είναι μαζί...από έρωτα!

Θα καταφέρει μια άλλη γυναίκα να διαλύσει τη σχέση του Θοδωρή Αθερίδη & της Σμαράγδας Καρύδη και να τον κερδίσει εκείνη; Έρχονται οι απαντήσεις.

karudi-atheridis-einai-maziapo-erwta
|
SHARE THIS
0
SHARES

Η αγάπη που δένει τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη μετράει πάρα πολλά χρόνια. Οι δυο τους πάντα μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα ομορφότερα λόγια, τη σχέση τους, τη φιλία τους και κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία ή μπορούν να τη δημιουργήσουν συνεργάζονται στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο

Όπως και αυτή τη φορά, που Καρύδη και Αθερίδης μάς διηγούνται την ιστορία τους «Από Έρωτα». Μια ρομαντική ιστορία αγάπης, με το απαραίτητο ιδανικό σκηνικό και τις ανατροπές της.  Ο Θοδωρής Αθερίδης νιώθει δυνατα συναισθήματα και έντονα διλήμματα, αφού βρίσκεται ανάμεσα σε δυο γυναίκες, τη Σμαράγδα Καρύδη και την Παναγιώτα Βλαντή!

 

Αυτά συμβαίνουν στη νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, της οποίας τα γυρίσματα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Τα πρώτα γυρίσματα που ξεκίνησαν από τη Μυτιλήνη μεταφέρθηκαν σε γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Από το λιμανάκι της Αφροδίτης στη Φρεαττύδα, μέχρι την οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου, τη γειτονιά της Αγίας Άννας στον Βοτανικό και τον κινηματογράφο Αίγλη στο Ζάππειο. 

 

H ιστορία είναι βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, με τη Σμαράγδα Καρύδη, την Παναγιώτα Βλαντή και τον ίδιο στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Μαζί τους θα δούμε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Μάρθα Καραγιάννη, τον Γιάννο Περλέγκα και τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Η ταινία αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος του 2014. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook